Antena Căutare

Ajutor din partea artiştilor pentru Ioan, speranţa chitarei clasice

Suferinţa lui Ioan, micul chitarist diagnosticat cu cancer limfatic, strânge rândurile. Lumea artistică şi persoanele publice pun mână de la mână pentru transplantul de celule stem care costă 50 de mii de euro.

Suferinţa lui Ioan, micul chitarist diagnosticat cu cancer limfatic, strânge rândurile. Lumea artistică şi persoanele publice pun mână de la mână pentru transplantul de celule stem care costă 50 de mii de euro.

Viaţa lui Ioan e pe scenă şi aşa trebuie să rămână, căci pe scenă, pe Ioan nu îl mai doare nimic. Elev în clasa a IXa la Liceul Dinu Lipatti din Capitală, băiatul de 15 ani a fost diagnosticat cu cancer limfatic atunci când abia a cunoscut succesul. Aşa se face că micul chitarist a câştigat cele mai multe premii în timp ce făcea tratament cu citostatice. Acum, Austria îi oferă o şansă: încă două luni de chimioterapie, apoi un transplant cu celule stem.

O luptă care a început anul trecut şi care trebuie câştigată. Este şi motivul pentru care Ioan a cerut ajutorul nostru, iar apelul a ajuns şi la urechile artiştilor din România. Tratamentul costă 50.000 de euro. Prea mult pentru un copil care o are alături doar pe mamă, după ce tatăl l-a părăsit imediat după naştere. În mai puţin de o săptămână, Ioan a primit din donaţii mai bine de jumătate din sumă.

Colegii şi prietenii lui Ioan îl aşteaptă înapoi la şcoală. Le este dor de copilul zâmbitor şi gata să dea orice pentru muzică. Cei care vor să îl ajute pe Ioan o pot face şi printr-un SMS la numărul 8848, activat de Fundaţia Mereu Aproape timp de o săptămână.

Mircea Badea s-a alăturat şi el cauzei şi scoate la licitaţie tricoul de joc de la FC Utrecht, oferit de Mihai Neşu Foundation, în care a alergat la Mişcarea contra statului.

Urmăreşte ediţiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Tabloul complet al jafului din Olanda, „În premieră cu Carmen Avram”... Cel mai mare vas de război american a acostat pe litoralul românesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x