Antena Căutare

Al treilea deces cauzat de gripa porcina: O femeie insarcinata in luna a 7-a din Prahova

Numarul persoanelor decedate in Romania, in 2011, ca urmare a contractarii virusului A/H1N1 a crescut la 3! Ultima victima este o tanara de 23 de ani din Prahova care era insarcinata si in 7 luni.


In ultimele doua zile, tanara era tinuta in viata de aparate. Marti in jurul pranzului, inima acesteia a cedat, medicii nemaiputand face nimic pentru a o salva.

Acesta este al treilea deces inregistrat anul acesta in Romania la pacienti diagnosticati cu gripa noua. Primul caz s-a inregistrat la Iasi, unde un barbat de 60 de ani a murit la spital. Barbatul a inceput sa se simta rau la scurt timp dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Egipt pe care a facut-o de sarbatori.

Si la Iasi a murit o tanara

Al doilea deces s-a inregistrat tot la Iasi. Este vorba despre o femeie de 29 de ani, care suferea de mai multe afectiuni cronice. Femeia a murit la mai puin de 24 de ore dupa ce a fost internata in stare grava.


Gripa porcina, un pericol real? Spune-ti parerea AICI!

MApN incearca sa se disculpe: Tabelele cu pensiile militare recalculate, pe Internet... Aglomeratie la Casa de Asigurari de Sanatate Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x