Antena Căutare

Alec Baldwin, acuzat de omucidere involuntară după accidentul de pe platourile de filmare ale filmului „Rust”

Alec Baldwin a primit decizia din partea judecătorilor după incidentul de pe de pe platourile de filmare ale filmului Rust din 2021, în urma căruia Halyna Hutchins a murit. La ce concluzie au ajuns oamenii legii după anchetă.

colaj foto cu Alec Baldwin Galerie
Alec Baldwin a primit decizia din partea judecătorilor după împușcăturile de pe platourile de filmare ale filmului Rust din 2021. | Getty Images /Profimedia

Actorul Alec Baldwin va fi acuzat de omucidere involuntară după ce directoarea de imagine Halyna Hutchins a murit pe platoul de filmare în 2021, scrie BBC. În timpul incidentului Alec Baldwin exersa pentru o scenă cu un pistol, care în mod normal, nu ar fi trebuit să aibă gloanțe reale. Pe tot parcursul anchetei actorul a susținut că nu a știut că arma are gloanțe reale.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat pe acel platou. Nu ştiu cum a ajuns acel glonţ în acea armă. Nu ştiu", a spus el în decembrie 2021.

Verdictul primit de Alec Baldwin. Cine va mai plăti pentru incidentul de la filmările pentru „Rust”

Alec Baldwin repeta o scenă pentru filmul Western „Rust” la o fermă din apropiere de Sante Fe, New Mexico, în octombrie 2021, când s-a întâmplat incidentul. După o anchetă lungă a poliției, acum s-a dat verdictul și Alec Baldwin a fost găsit vinovat pentru moartea Halynei Hutchins. De asemenea, Hannah Gutierrez Reed, armurierul filmului, va fi, acuzată de omucidere involuntară.

Citește și: Alec Baldwin a predat telefonul poliției pentru investigarea morții cineastei Halyna Hutchins. Ce a declarat actorul

Procurorul districtual din Santa Fe, Mary Carmack-Alties, a anunțat joi că acuzațiile vor fi depuse împotriva celor doi până la sfârșitul lunii.

„După o analiză amănunțită a dovezilor... Am stabilit că există suficiente dovezi. În ochii mei, nimeni nu este mai presus de lege și toată lumea merită dreptate", a spus ea.

Citește și: Ce verdict a primit Alec Baldwin în cazul acuzației de ucidere din culpă. Ce au decis autoritățile

Niciul dintre cei doi nu au comentat acuzațiile.

Ce pedeapsă riscă Alec Baldwin și armurierul filmului după verdictul procurorilor

Alec Baldwin și Hannah Gutierrez Reed riscă până la 18 luni de închisoare şi o amendă de 5.000 de dolari (4.040 de lire sterline) dacă vor fi găsiţi vinovaţi. Procurorii au spus că cei doi vor fi judecaţi de un juriu, scrie News.ro. Regizorul de film Joel Souza a fost şi el rănit, dar procurorii au spus că nu vor fi depuse acuzaţii în legătură cu asta.

Alec Baldwin, în vârstă de 64 de ani, care a jucat în multe filme de acţiune, şi-a făcut un nume prin portretizarea lui Donald Trump în emisiunea „Saturday Night Live” de la NBC.

Un tânăr student a murit la scurt timp după ce a avut cinci apeluri la serviciul de urgență. Ce i-a transmis asistenta... Rezultate Loto 19 ianuarie 2023. Numerele câștigătoare de joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x