Antena Căutare

Alertă cu bombă la o bancă din Capitală! Un bărbat ar fi auzit o discuţie din care reieşea că acolo se află un dispozitiv exploziv

Sediul unei bănci din Sectorul 2 al Capitalei a fost evacuat, marţi după-amiază, după ce un bărbat a spus că a auzit o discuţie din care reieşea că acolo se află un dispozitiv exploziv. Poliţişti şi echipa pirotehnică se află la sediul unităţii bancare.

Potrivit Poliţiei Capitalei, reprezentantul unei bănci a anunţat, marţi, la 112, că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuţie în care o persoană afirma că la sediul unităţii bancare, din sectorul 2, este un dispozitiv exploziv.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, ai Brigăzii Rutiere, precum şi din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliţiei Române, fiind executate măsuri din competenţă. Personalul unităţii a fost evacuat, arată Poliţia Capitalei.

Sursa : news.ro

A fost confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus în România... Patru români infectați cu noul tip de coronavirus. Medic UPU, apel către populație: ”Măsurile de prevenție trebuie respe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x