Antena Căutare

ALERTĂ METEO: Ploi, lapoviță și chiar NINSOARE. Vremea se răcește accentuat, începând din această seară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică şi răcire accentuată. Avertizarea este valabilă în intervalul 9 aprilie , ora 18:00 – 11 aprilie , ora 21:00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de instabilitate atmosferică şi răcire accentuată. Avertizarea este valabilă în intervalul 9 aprilie , ora 18:00 – 11 aprilie , ora 21:00, scrie jurnalul.ro.

În acest interval va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. În sud şi est cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20 l/mp, în 24 de ore. Îndeosebi în seara zilei de miercuri, 9 aprilie şi în noaptea de miercuri spre joi, ploile vor fi sub formă de aversă, se vor semnala descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Valorile termice vor scădea accentuat, mai ales în sudul, centrul şi estul teritoriului, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă.

Taurii au noroc de bani! Horoscopul zilei, cu Andreea Joița... ȘOCANT! "Fructele" din iaurt sunt, de fapt, coloranți obținuți dintr-o specie de GÂNDACI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x