Antena Căutare

Alexandru Cumpănaşu, amenințat de anchetatori: „Au fost amenințări directe la adresa mea. Suntem într-un acvariu cu rechini”

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că a fost amenințat de cei care ar trebui să se ocupe de anchetarea cazului din Caracal. Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri șocante, în direct, la Antena 3.

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că a fost amenințat de cei care ar trebui să se ocupe de anchetarea cazului din Caracal. Alexandru Cumpănașu a făcut dezvăluiri șocante, în direct, la Antena 3.

Scrisoarea adresată de tatăl Alexandrei Măceșanu celor afectați de tragedia de la Caracal aduce reproșuri dure celor care, în ultimele zile, au început o campanie de denigrare a unchiului adolescentei, Alexandru Cumpănașu.

„Eu m-am obișnuit cu bătăliile astea și cu oamenii răi din țara asta. Suntem, cu toții într-un acvariu plin de rechini.(...) Este din sufletul lui, este ceea ce a simțit el. A vrut să facă acest gest pentru că este un om de-un bun simț de care eu nu am mai întâlnit”, a explicat Alexandru Cumpănașu.

Mai mult, unchiul Alexandrei Măceșanu a dezvăluit că a fost amenințat.

„În acele mesaje și discuții, au fost clar amenințări la adresa mea, luări de poziție și plângeri prin care să se facă ceva împotriva mea, pentru a nu putea să mai influențez cazul. Au fost și amenințări directe, oameni care au sunat pe telefonul organizației și pe telefonul personal, de pe numere necunoscute, au fost și mesaje prin rețele online și alte tipuri de mesaje subliminale.

Am deranjat foarte mult corpul procurorilor. Am împuternicire clară din partea părinților, să îi reprezint în raport cu orice instituție, să depun documente, dă solicit informații și așa mai departe”, a adăugat Alexandru Cumpănașu.

Cristian Tudor Popescu a ajuns la spital „complet epuizat fizic și psihic de durere”. În ce stare se află acum... Cutia cu rămășițele găsite în pădurea din Caracal stă neatinsă pe o masă dintr-un laborator: „Nici nu a fost deschisă la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x