Antena Căutare

Alimente ieftine si nu prea. Vezi care sunt preturile dupa reducerea TVA-ului cu 5%!

Alimente de baza mai ieftine, de fapt, cu 18, nu cu 19 procente, reducerea evaziunii fiscale si vanzari mai mari cu 30% chiar din prima luna. Asta anticipeaza producatorii de alimente ca s-ar putea intampla daca TVA-ul ramane la cinci procente. Dar tot ei au obiectii. Pentru ca legea nu defineste clar produsele de baza si nici nu scade taxa pentru cele prelucrate. Democrat-liberalii incearca acum sa repare greseala facuta in Parlament si spera ca presedintele sa nu promulge legile.














PDL incearca sa repare greseala din Parlament








Printre cei care au votat "pentru" se afla si sapte membri ai Cabinetului Boc. Chiar ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a fost de acord cu cele doua proiecte. UDMR sustine insa ca si-a dat votul in cunostinta de cauza. Cert este ca decizia Parlamentului a bulversat intreaga scena politica, mediul de afaceri si a dat sperante false romanilor care traiesc la limita saraciei.


Democrat-liberalii cer demisia liderului Mircea Toader

Unii democrat-liberali considera ca Mircea Toader, liderul de grup al PDL, ar trebui sa isi dea demisia dupa votul din Parlament. Viceliderul deputatilor PDL, Mihail Boldea, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca Mircea Toader ar trebui sa faca "un gest de barbatie" si sa-si dea demisia din functia de lider de grup, pentru votarea "din greseala" a proiectului de lege privind reducerea TVA.

"Faptul ca Mircea Toader si-a asumat raspunderea nu ne incalzeste. Cineva trebuie sa-si asume raspunderea pentru aceasta eroare, care s-a produs si care afecteaza intregul grup al PDL. Cel care este raspunzator de modul in care deputatii voteaza, mai ales ca a fost unanimitate, este liderul de grup, care, intr-un gest de barbatie si de onoare, ar trebui sa-si prezinte demisia din functia de lider", a spus Boldea, adaugand ca "este regretabil" ce s-a intamplat.

Opinia este impartasita si de vicepresedintele PDL Raluca Turcan. Aceasta a declarat, pentru aceeasi sursa, ca, "intr-o situatie normala, lipsita de presiunea unei motiuni de cenzura", liderul deputatilor PDL ar fi trebuit sa-si dea demisia pentru adoptarea "din greseala" a legii privind reducerea TVA.

Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, miercuri, ca isi asuma greseala privind votarea de catre PDL a celor doua proiecte de lege.

Vezi ce spune Mircea Badea despre parlamentarii care au votat reducerea TVA pentru alimentele de baza si neimpozitarea pensiilor pana la 2.000 lei.



Citeste si:

PDL a votat din greseala binele dorit de romani

Camera Deputatilor: TVA de 5% pentru alimente si neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei, din greseala
Licitatii de 4 miliarde de euro pentru PDL... VIDEO! Terasa Cafe del Mar din Mamaia s-a facut scrum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x