Antena Căutare

"Am mers cu el și e supeeer!". Cum arată un vagon din primul tren de lux al României: ”Excepțional! Cu ăsta mergi de plăcere”

Trans Carpatic este un tren complet românesc, iar investiția se ridică la 18-20 milioane euro si, se pare, si la asteptarea romanilor, revoltati din cauza conditiilor oferite de CFR.

Trans Carpatic este un tren complet românesc, iar investiția se ridică la 18-20 milioane euro si, se pare, si la asteptarea romanilor, revoltati din cauza conditiilor oferite de CFR.

Fiecare cabină are câte patru paturi și este dotată cu aer condiționat, mochetă și diferite moduri de iluminare. Fiecare pat are priză, lanternă pentru citit și acces asupra iluminării compartimentului.

În timpul zilei, paturile se pot strânge, iar cabina devine compartiment cu șase scaune. Toaleta este dotată cu duș, prize, uscător pentru păr și masă pentru schimbatul bebelușului.Trenul are și un minibar și WiFi gratuit.

"Ce vorbești nene? Cu ăsta mergi de plăcere", "Exceptional arată, cu ăsta să tot călătorești în jurul lumii", "Așa da. Am mers cu el și e supeeer", a fost recția călătorilor.

Începând cu mai-iunie 2018, va asigura transportul de călători pe rutele : Bucureşti - Titu, Arad-Timisoara, Timişoara - Baia Mare, București-Bacău, Bucureşti - Constanța, pentru toate relaţiile şi retur.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ȘCOLI ÎNCHISE 23 MARTIE. Decizie de ultimă oră. Ce soluție a găsit primarul Sectorului 5 pentru elevi... UPDATE: Rezultate loto 6 din 49 din 22 martie 2018. Numerele extrase și câștigătoare sunt......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x