Live acumObservator 19
Prime Time 20:30iUmor

Amanta lui Gheorghe Dincă, declarații halucinante despre fostul ei iubit. Unde aveau loc partidele de amor cu „monstrul din Caracal”

Femeia care a avut o relație de dragoste timp de doi ani cu Gheorge Dincă a făcut dezvăluiri șocante în fața anchetatorilor.

Amanta lui Gheorghe Dincă, declarații halucinante despre fostul ei iubit

Inquam Photos / Octav Ganea

A avut o relație de doi ani cu Gheorghe Dincă. În fața anchetatorilor, amanta „monstrului din Caracal” l-a descris ca pe un „bărbat atent și drăgăstos”.

Când se întâlneau, Dincă îi aducea flori și ciocolată. Mai mult, femeia a povestit cum, de fiecare dată când mergea în vizită la bărbatul suspectat că le-a răpit și omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, acesta o ducea „într-o cameră curată”, potrivit RTV.

Până în acest moment nu se ştie dacă în „casa groazei” au fost găsite şi amprentele femeii.

Și Dincă le-a vorbit anchetatorilor despre amanta sa

În timpul interogatoriilor, Gheorghe Dincă a vorbit despre o „distinsă doamnă” cu care a avut o relație ce a durat aproape doi ani.

Cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu mult timp, înainte ca el să se căsătorească cu Elena. Pe vremea aceea, „monstrul din Caracal” era „un fel de şef”. Cel puţin, asta a susţinut el.

Dincă a fost cel care a pus punct amantlâcului, după ce femeia i-ar fi cerut să își lase familia și să o ia pe ea de soție.

„Niciodată nu am zis că las nevasta şi o iau pe ea”, ar fi explicat Gheorghe Dincă.

În decembrie 2019, Gheorghe Dincă și soția lui, Elena, au divorțat pe cale amiabilă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro