Antena Căutare

Amenzi usturătoare pentru restaurantele de pe litoral

Inspectorii de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, au amendat mai multe restaurante de pe litoral, în perioada 1-7 iulie. Amenzile aplicate în urma controalelor desfășurate la unitățile de pe litoral au fost în valoare de 196.000 de lei.

Inspectorii de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au amendat mai multe restaurante de pe litoral, în perioada 1-7 iulie. Amenzile aplicate în urma controalelor desfășurate la unitățile de pe litoral au fost în valoare de 196.000 de lei.

Controalele au vizat unitățile de pe litoral care se aflau în zonele de interes turistic. Cele șapte zone sunt Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia.

Au fost verificate 249 de unităţi, respectiv 107 restaurante, cinci pizzerii, cinci cantine, 31 de unităţi de tip fast-food, 11 braserii, 20 de unităţi tip bufet, două unităţi de tip bistro, 16 baruri, un snack-bar, o pensiune, 21 de magazine alimentare, 15 laboratoare de cofetărie/patiserie, trei cofetării/patiserii, trei rulote, două tonete de îngheţată, un supermarket, un unitate de produse congelate, o carmangerie, două depozite alimentare şi o autoutilitară.

"Pentru abaterile de la legislaţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor, 10 restaurante, patru unităţi tip fast-food, două baruri, două laboratoare cofetărie/patiserie, două unităţi tip bufet, o pizzerie, o braserie, un snack bar, o pensiune şi o autoutilitară au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de 196.000 de lei" , a declarat Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Botoşani: Patru maşini au fost incendiate în timpul nopţii. Piromanul, căutat de poliţişti... Inspectorii sanitar-veterinari au dat amenzi de aproape 200.000 de lei în urma controalelor de pe Litoral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x