Antena Căutare

Andrei Baciu, medicul fotomodel propus ministru al Sănătății de Dacian Cioloș, a ajuns secretar de stat

Fostul fotomodel Andrei Baciu, omul care a fost propus de Dacian Cioloș la Ministerul Sănătății și retras înainte de votul de investire, a fost numit, miercuri, în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății. Decizia a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

Andrei Baciu, medicul fotomodel propus ministru al Sănătății de Dacian Cioloș, a ajuns secretar de stat Galerie
Andrei Baciu, medicul fotomodel propus ministru al Sănătății de Dacian Cioloș, a ajuns secretar de stat

Medicul Andrei Baciu a fost fotomodel, iar în urmă cu patru ani Dacian Cioloș l-a propus ministru al Sănătății. Propunerea a fost, însă, retrasă după numai câteva ore, iar acum, acesta a dat lovitura, întrucât în urmă cu puțin timp a fost numit secretar de stat la aceeași instituție.

La momentul propunerii în fruntea Ministerului Sănătății, Baciu avea 28 de ani. Cioloș a explicat ulterior care a fost motivul pentru care a fost retras din funcție, precizând că nu fotografiile în care apărea fără haine reprezentau principala problemă, ci faptul că nu a fost sincer de la bun început.

”Sunt niște lucruri pe care dânsul, din păcate, nu mi le-a spus. Dincolo de calități, competențe profesionale și idei, aceste lucruri care au fost semnalate în media sunt pentru mine foarte sensibile și nu vreau să pătez în niciun fel imaginea și integritatea acestui Guvern și de aceea am luat această decizie foarte rapid, imediat ce am aflat”, mai spunea Cioloș, scrie g4media.ro.

Andrei Baciu a absolvit în anul 2011 Facultatea de Medicină din București, iar în ianuarie 2012 și-a făcut rezidențiatul la secția de chirurgie cardiacă a Spitalului Fundeni.

A fost medic rezident apoi și în Rouen, Franța, la Spitalul Universitar de acolo, acela fiind locul unde a căpătat cea mai mare experiență.A fost, de asemenea, președintele Asociației SOS Drepturile Pacienților, lansată împreună cu liberalul Cristian Bușoi.


Copilul de trei ani respira greu și tatăl a ieșit diesperat în stradă făcând semne de ajutor. Poliția a oprit și ce a ... Aerul poluat ne aduce cât mai aproape de depresie și suicid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x