Antena Căutare

O nouă răsturnare de situație în cazul tânărului din Gorj infectat cu coronavirus! Angajatorul lui a dat cărțile pe față! „Da, am fost”

Angajatorul tânărului din Gorj infectat cu coronavirus a făcut primele declarații. Bărbatul apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale Primăriei Drăguţeşti alături de cei doi italieni. 

O nouă răsturnare de situație în cazul tânărului din Gorj infectat cu coronavirus! Angajatorul lui a dat cărțile pe față! „Da, am fost”
Captură video.

Bărbatul este patronul unei tâmplării din localitate, care are trei angajaţi, printre care şi tânărul diagnosticat cu coronavirus. Patronul este tot din comuna Prigoria, de unde provine şi tânărul bolnav.

„Da, am fost la Primăria Drăguţeşti. Mi s-au luat probe, rezultatul este negativ. E închisă tâmplăria, suntem la domiciliu, izolaţi, nu avem contact cu nimeni. Am trei angajaţi, unul este acest tânăr", a declarat patronul tâmplăriei din Drăguţeşti, care a închiriat spaţiul de la italianul de 71 de ani, infectat cu noul coronavirus, potrivit Mediafax.

Surse locale susţin că bărbatul din Prigoria ar fi reprezentantul unui partid politic şi ar fi participat, împreună cu cei doi italieni, la o petrecere într-un restaurant din Târgu-Jiu.

Reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Gorj susţin că italianul nu a participat la nicio partidă de vânătoare, aşa cum s-a vehiculat iniţial.

Citește și: Ce poți să faci ca să nu te infectezi cu coronavirus. Top 7 măsuri importante de autoprotecție

„Nu a participat la nicio acţiune, nu se găseşte nicio autorizaţie. Nu există pe niciun fond de vânătoare, mai ales cele care au fost în discuţie. Au fost verificate autorizaţiile. Se găsea fără discuţie dacă participa. Se vedeau membrii vânători care participau. Sunt verificări de cel puţin două-trei zile. El nu are calitatea de membru vânător, la noi nu, poate are în Italia", a precizat, pentru Mediafax, Sorin Birceanu, directorul AJVPS Gorj.

În judeţ au fost recoltate şi trimise la laborator 73 de probe de la persoanele care au avut contact cu pacientul din Italia şi pacientul confirmat, potrivit DSP Gorj.

Citește și: Cum arată coronavirusul la microscop. Imagini terifiante! „Prezintă o asemănare cu HIV-ul” – Foto

La nivelul judetului Gorj, avem în evidenţă un număr de 166 de persoane cu autoizolare la domiciliu. Aceste persoane sunt autoizolate la domiciliu, sunt monitorizate de medicii de familie care au fost anunţaţi şi de personalul din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj. Menţionăm că nu prezintă semne clinice de boală la această dată”, au transmis reprezentanţii DSP Gorj.

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat miercuri seara că pacientul diagnosticat cu noul coronavirus este un bărbat dintr-o comună din Gorj şi a fost descoperit în urma testării persoanelor care au intrat în legătură cu italianul internat în Rimini.

Un bebeluș este suspect de coronavirus, în Bacău, după ce a fost în Italia! Mama lui, disperată!... Românul infectat cu coronavirus rupe tăcerea: „Nu am avut nicio treabă cu italianul. Toată lumea aberează!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x