Antena Căutare

Monica Anisie: "Anul școlar ar putea fi prelungit cu o săptămână în vară". Ce trebuie să facă copiii pentru a se proteja?

Anul școlar ar putea fi prelungit cu o săptămână, în vară. Este unul dintre scenariile luate în considerare de ministerul Educației. Decizia revenirii elevilor la școală va fi luată în baza unui plan bine elaborat, împreună cu ministerul Sănătății.

"Este imprortant să finalizăm acest an. Există un seâcenariu să prelungim cu o săptămână anul școlar. Trebuie să luăm în calcul ca prezența studenților la cursuri să nu înrăutățească epidemia de coronavirus", spune Monica Anisie pentru Antena3.

Anisie susține că va trebui să obișnuim copiii să poarte măști de protecție.

Raed Arafat spune cum se vor relaxa măsurile după 15 mai: "Vei putea merge în parc, să joci un tenis"

"Comitetul pentru Situații de Urgență ne va spune când este cazul să revenim la cursuri, pentru că tot ei ne-au spus că trebuie să oprim cursurile la început", spuen Ministrul Învățământului.

Angajată Metrorex, infectată cu coronavirus. Sunt călătorii în siguranță?

Este posibil ca ca în primul rând să revină la școală elevii din clasele terminale, care au de susținut Bacalaureatul sau Evaluarea Națională.

Adrian Streinu Cercel atacat dur de un medic: "O femeie a băut apă cu clor la îndemnul lui. Ați auzit bine, a băut clor!"

„Trebuie să ne gândim întâi de toate la siguranța și sănătatea copiilor noștri când vom lua decizia revenirii la școală, trebuie să luăm și măsurile ca toți copiii să fie în siguranță. Această redeschidere a cursurilor trebuie să fie prudentă, controlată și treptată, în condiții de maximă siguranță”, a spus Anisie.

Universitățile pregătesc admiterea 2020, dar și sesiunea online! "Vor finaliza studiile pe internet"

Întrebată dacă există varianta ca numărul elevilor în clase să fie redus la 15, pentru a putea exista locuri libere între copii, Anisie a răspuns: „Ne gândim. Trebuie să luăm în calcul ideea ca prezența elevilor la cursuri să nu înrăuățească situația îmbolnăviilor”.

Ce fel de măști te protejează cu adevărat de noul coronavirus. Alexandru Rafila a explicat! „E bine să aibă două sau tre... Măști gratuite, împotriva coronavirusului, pentru o categorie de persoane! Ludovic Orban, anunț de ultimă oră!...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x