Antena Căutare

Adrian Streinu Cercel atacat dur de un medic: "O femeie a băut apă cu clor la îndemnul lui. Ați auzit bine, a băut clor!"

Medicul Adina Alberts a tras un semnal de alarmă asupra unui caz șocant cu care s-a întâlnit. O femeie din România i-a scris acesteia un mesaj în care îi relata cum a turnat clor în sticla cu apă pentru a se feri de coronavirus. Aceasta a explicat că gestul său a fots făcut în urma informațiilor prezentate de medicul Streinu Cercel.

Adrian Streinu Cercel atacat dur de un medic: "O femeie a băut apă cu clor la îndemnul lui. Ați auzit bine, a băut clor!" Galerie
Adrian Streinu Cercel atacat dur de un medic: "O femeie a băut apă cu clor la îndemnul lui. Ați auzit bine, a băut clor!"

"O persoană mi-a declarat pe facebook că s-a gândit că clorul i-ar face bine și ar feri-o de COVID. Așa că, încurajată, probabil, de declarații publice de genul "beți apă de la robinet pentru că are clor" aparținând doctorului Streinu Cercel, și cum persoana respectivă locuiește undeva la țară unde are doar apă de izvor, femeia s-a gândit să își pună în apa ei pură, înălbitor cu clor, o lingură de clor la un litru de apă, și să o dea pe gât. Lucru pe care l-a și făcut! Da, ați citit bine!", spune Adina Alberts într-o postare pe facebook.

Adrian Streinu-Cercel, avertisment dur: ”Coronavirusul trăiește în praf și mizerie!” Cum ar putea românii să depășească această criză

"Suntem deja obișnuiți, din păcate, cu declarațiile ciudate ale unor comunicatori deficitari pe diverse domenii, dintre care le subliniez doar pe cele ale dr-lui Streinu Cercel, pentru că de ele depinde viața noastră, și pentru că ele țin de competența mea.

Adrian Streinu Cercel atacat dur de un medic: "O femeie a băut apă cu clor la îndemnul lui. Ați auzit bine, a băut clor!"

Am avut senzația că domnia sa s-a retras din prima linie de comunicatori pe tema COVID19. Dar m-am înșelat. După o pauză de doar 2 săptămâni, dl dr Streinu Cercel a revenit "în forță", cu declarații din "același registru".

Adrian Streinu-Cercel: 188 de persoane cu Covid-19 în Bucureşti, cele mai multe în Sectorul 2/ Peste 10.500 de persoane din Bucureşti vor fi testate pentru coronavirus/ Testarea va începe în 30 martie


După afirmații de genul:


"COVID-19 este de 10 ori mai slab decât virusul gripal",
"Nu purtați mască decât dacă sunteți bolnav",
"Masca mai tare vă îmbolnăvește decât vă protejează"
"Dacă folosiți toaleta cu mâna stangă, deschideți robinetul cu mâna dreaptă"🙈
"Ce fac apa şi săpunul nu face niciun dezinfectant",
"Spălați-vă pe mâini cu apă de la robinet pentru că are clor și dezinfectează",
"Beți apă de la robinet pentru că are clor și vă protejează de coronavirus",
"Spirtul nu bun, nu e biocid, nu dezinfectează",
"Vitamina C nu ne ajută să luptăm cu infecția COVID, e apă de ploaie",
"Virusul se ascunde în parcuri, închideți parcurile",
"Personalul medical are toate echipamentele necesare. Sunt doar istericale de moment"
, etc,
iată încă două dintre ele, recente.

Adrian Streinu-Cercel spune că spirtul medicinal nu este un dezinfectant eficient pentru coronavirus

"Am folosit în tratamentul pacienților cu COVID-19, tot felul de scheme, unele au folosit, altele nu".

Declarația doctorului Streinu Cercel

Mesaj puternic de la Dr. Mahler: Oamenii din orașele mari au murit primii, poluarea a distrus plămânii înaintea coronavirusului

Streinu Cercel este de părere că toți românii ar trebui să se clătească cu apă de la robinet. Șeful ”Matei Balș” a declarat că apa de la robinet este benefică deoarece conține clor și prin clatirea cu acest tip de apa bacteriile mor mai repede.

„Alcoolul sanitar nu este bun, nu foloseşte la nimic. Spirtul medicinal nu e bun. Substanţele care sunt pe bază de alcool, dar sunt speciale, care să fie biocide. Spirtul nu este biocid. Sunt bune şi substanţele pe bază de clor, dar nu clorhexidina pentru că s-a demonstrat că nu este activă pe coronavirus”, a spus Streinu Cercel.

Un nou simptom al coronavirusului atacă pacienții! Pare că le-au degerat picioarele, sunt roșii și tumefiate: „acestea sunt leziuni purpurii"

"Această declarație nefericită ne face să ne întrebăm dacă nu cumva pacienții noștri sunt folosiți pe post de cobai. Și, totodată, nu putem să nu ne întrebăm ce s-a întâmplat cu pacienții la care schemele de tratament aplicate "nu au folosit".

Tratament nou pentru Covid: sângele pacienților vindecați se introduce în corpurile celor bolnavi. Horațiu Moldovan: Introducem o terapie cu plasmă hiperimună

De ce nu se aplică schemele de tratament care au dat rezultate pozitive clare în statele care s-au confruntat cu această pandemie înaintea noastră?

Dacă în China, Italia, Spania, deja există "o experiență" în tratarea unor astfel de bolnavi, de ce nu aplicăm acele scheme și la noi, și aplicăm altele? De ce la Timișoara se vindecă atât de mulți bolnavi, și la București nu! De ce la Timișoara a fost posibil ca niciun cadru medical să nu fie infectat, și la București nu?", continuă doamna doctor Adina Alberts.

Semnal de alarmă! Un alt simptom mai puțin cunoscut al coronavirusului a fost identificat. "Oricine observă acest semn, pe lângă simptomele specifice, să meargă de urgenţă la spital"

Prințesa Sofia a Suediei, voluntar în prima linie împotriva coronavirusului! Face treabă de infirmieră: schimbă paturile... Anunțul zilei! Ce se întâmplă cu salariile bugetarilor după 15 mai. Ludovic Orban a făcut declarații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x