Antena Căutare

ANM avertizează: "Temperaturi ce rar vor scădea sub 35 de grade Celsius. Vara lui 2016 va fi una toridă şi extrem de secetoasă"

În 2016, vom avea o vară toridă, secetoasă cu temperaturi de rar vor scădea sub 35 de grade Celsius pe timpul zilei. Sunt estimările realizate de Administrația Națională de Meteorologie, prezentate de directorul general al ANM, Florinela Georgescu, invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

În 2016, vom avea o vară toridă, secetoasă cu temperaturi de rar vor scădea sub 35 de grade Celsius pe timpul zilei. Sunt estimările realizate de Administrația Națională de Meteorologie, prezentate de directorul general al ANM, Florinela Georgescu, invitată în platoul de la Neatza cu Răzvan şi Dani.

Conform datelor prezentate de specialişti, vara anului 2016 va fi fierbinte şi cu vreme extrem de secetoasă!

În 2016 se va înregistra o creştere de 0,84 grade Celsius a temperaturii la nivel global, iar în ţara noastră se preconizează din nou o vară fierbinte.

În lunile de vară, estimările arată că vor fi puţine ploi, mai ales în zonele de sud şi de est, în aceste regiuni fiind posibilă instalarea secetei. De asemenea, temperaturile vor depăşi frecvent 35 de grade.

Descoperire de proporții în Dolj! Au înlemnit când au văzut ce iese de sub această casă veche... Veste uriașă pentru români! Vinerea am putea munci mai puțin cu două ore. Codului Muncii, la un pas de a fi modificat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x