Căutare Live

Anunț de ultimă oră în cazul Caracal! Urmează o nouă arestare: „Are legătură cu răpirea fetelor și familia Dincă”

Alexandru Cumpănașu a anunțat că urmează o nouă arestare în cazul răpirii celor două adolescente din Caracal.

Anunț de ultimă oră în cazul Caracal! Urmează o nouă arestare

Alexandru Cumpănașu a făcut un anunț suprinzător, pe pagina sa de Facebook. Unchiul Alexandrei Măceșanu a anunțat că, în scurt timp, urmează să fie făcută o nouă arestare, în Italia, persoana vizată având legătură cu familia Dincă și răpirea celor două adolescente.

„Atat pot spune: URMEAZA ARESTARE IMPORTANTA IN SEARA ACEASTA IN ITALIA ‼‼‼ ARE LEGATURA CU FAMILIA DINCA, CLANUL BABOI SI RAPIREA FETELOR‼‼‼STATUL ROMAN FACUT DE RAS IN ULTIMUL HAL‼ MERITUL PRIETENULUI MEU SA FIE AL LUI. SI IL FELICIT. VETI VEDEA‼‼‼”, scris Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimişi în judecată pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat că, din punctul lui de vedere, Gheorghe Dincă va fi condamnat la închisoare pe viaţă de către instanţă, deoarece rechizitoriul este bine făcut.

„Este (Gheorghe Dincă, n.r.) un psihopat sexual fără frână. Nu are frână. Instinctul sexual este cel mai puternic - că este ministru, că esti faţă regală, că eşti procuror, nu contează. Dacă nu ai frână interioară... Cine ţi-o dă? Dumnezeu, educaţia, şcoala etc”, a declarat psihologul criminalist.

Tudorel Butoi a mai precizat că procurorii au construit un rechizitoriu puternic.

„Din punctul meu de vedere, va ţine rechizitoriul şi va trage închisoare pe viaţă acest Dincă, fără să ne antepronunţăm”, a spus Butoi.

O nouă zi liberă plătită pentru români! Cum se poate obține  ... Elevi arși la ochi şi pe faţă, la școală! Părinții sunt furioși! „A venit acasă, nu a putut să deschidă ochii!” - VIDEO...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri