Antena Căutare

Anunțul TRAGIC al dimineții! A murit la doar 12 ani! Dramă uriașă pentru familie!

Fata de 12 ani surprinsă de o viitură pe un pârâu din localitatea Lădeşti, găsită inconştientă de către echipele de căutare, a murit, iar localnicul dat dispărut, despre care iniţial s-a crezut că este tatăl minorei, este în continuare căutat, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit acestora, un echipaj medical a pronunţat decesul fetei, după ce manevrele de resuscitare nu au avut rezultat favorabil.

Conform ISU Vâlcea, a fost dat dispărut şi un bărbat, un localnic. Iniţial s-a crezut că bărbatul dat dispărut în urma viiturii este tatăl fetei de 12 ani, însă ulterior s-a stabilit că este vorba despre o altă persoană, un localnic. El este căutat de echipe de pompieri şi poliţişti.

Vâlcea: Fată de 12 ani, găsită inconştientă după ce a fost surprinsă de viitură; este căutat şi tatăl minorei

O fată de 12 ani, căutată de poliţişti şi pompieri după ce a fost surprinsă de o viitură pe un pârâu din comuna Lădeşti, a fost găsită inconştientă şi i se aplică manevre de resuscitare, iar tatăl ei, care plecase să o caute, este dat dispărut, au anunţat, duminică seara, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Fata a fost surprinsă de viitură pe pârâul Bârlui din comuna Lădeşti, care s-a umflat în urma ploilor abundente. După ce a fost anunţat faptul că minora a fost surprinsă de ape, în căutarea ei au plecat echipaje de pompieri şi poliţişti, copila fiind găsită inconştientă. Echipajele medicale prezente la faţa locului efectuează manevre de resuscitare.

Potrivit ISU Vâlcea, a fost dat dispărut şi tatăl fetei, care plecase să o caute. În zonă acţionează zeci de pompieri şi poliţişti.

Cutremur în România! Încă un seism a avut loc în județul Buzău... E oficial! Pensionarii PRIMESC câte 250 de lei de la primărie! Iată ce condiție trebuie să îndeplinească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x