Antena Căutare

Atenție mare la apa pe care o beți! Medicul Adina Alberts, mesaj alarmant: "Cel mai mare ucigaș al timpurilor moderne"

Apa de băut, cea cu care ne spălăm, apa cu care gătim, toată apa curentă pe care o folosim în gospodăria noastră, trebuie să fie declorinată. Mai mult decât atât, apa menajeră, înainte de a fi eliberată în natură, ea trebuie declorinată, spune medicul Adina Alberts.

Atenție mare la apa pe care o beți! Medicul Adina Alberts, mesaj alarmant: "Cel mai mare ucigaș al timpurilor moderne"
Atenție mare la apa pe care o beți! Medicul Adina Alberts, mesaj alarmant: "Cel mai mare ucigaș al timpurilor moderne"

Medicul estetician Adina Alberts a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care atrage atenția asupra pericolului mut care se ascunde în apa "potabilă.

"STOPAȚI "PANDEMIA" PRODUSĂ DE CLORUL DIN APA CASNICĂ

Apa de băut, cea cu care ne spălăm, apa cu care gătim, toată apa curentă pe care o folosim în gospodăria noastră, trebuie să fie declorinată. Mai mult decât atât, apa menajeră, înainte de a fi eliberată în natură, ea trebuie declorinată.

Ultima oră! Alte 11 decese s-au înregistrat în Vinerea Mare! Bilanțul a ajuns la 411

Metoda de clorinare a apei care este destinată uzului casnic, în scop de purificare și igienizare, trebuie să fie schimbată de urgență, și imediat implementate și utilizate metode moderne pentru acest lucru.

Iată câteva opinii competente:

"Clorinarea apei este o bombă în timp; cancerul, bolile cardiace - începând cu rigidizarea arterelor, senilitatea fizică şi psihică sunt atribuite clorului adăugat apei destinate populaţiei. Această apă ar trebui interzisă de către guverne” – Prof. Dr. Herbert Schwartz, chirurg și membru al Bordului de Chirurgie Ortopedică SUA.

Avertisment de maximă importanță de la specialiști din Wuhan! Oamenii cu acest tip de sânge riscă mai mult să moară, dacă se infectează cu COVID-19!

„Clorul este cel mai mare ucigaş al timpurilor moderne!” – Dr. Robert Carlson, doctor în medicină la Universitatea din Minnesota cercetător a cărui activitate este sponsorizată de EPA – Agenția de Protecție a Mediului din SUA.

„Deşi a împiedicat apariţia unor epidemii infecţioase, a declanşat altele. Epidemia actuală de boli de inimă a început la două decenii după începerea clorinării apei...”- Consiliul Calității Mediului al Statelor Unite ale Americii.

După Paște va crește foarte mult numărul de cazuri în România! Medic: "Respectarea măsurilor, mai importantă ca niciodată"

SEMNAȚI PETIȚIA DE MAI JOS CA SĂ STOPĂM ÎMPREUNĂ ACEASTĂ MOLIMĂ COLECTIVĂ.

http://www.adinaalbertss1.ro/petitii/fara-clor-in-apa

#SanatateaTAPrioritateaMEAȚ"

Principala cauză de deces în România NU este coronavirusul! Cei mai mulți oameni mor din cauza unor afecțiuni mult mai g... Dezvăluiri din spitalul de la Suceava: "Pacienții simt cioburi de striclă în plămâni. Te taie în interiorul pieptul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x