Antena Căutare

Arad: Angajatii CNADNR acuzati ca au luat mita de la AC/DC, scosi de sub urmarire penala

Cei patru angajati din Vama Nadlac ai Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) care au fost acuzati ca au pretins si au primit mita de la staff-ul tehnic al AC/DC, in urma concertului sustinut in Romania, au fost scosi de sub urmarire penala pentru lipsa probelor.

Procurorul de caz, Codrin Gavra, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, a declarat luni corespondentului Mediafax ca acest caz a fost inchis.

"S-a dispus neinceperea urmaririi penale pentru ca nu s-a putut proba. Practic, nici persoana care a reclamat telefonic acest caz, la Ambasada Romaniei din Paris, nu exista in realitate", a declarat procurorul.

Conform sursei citate, cercetarea initiala a vizat zece angajati care erau pe tura in Vama Nadlac in momentul in care staff-ul tehnic al trupei AC/DC a parasit tara, dar ulterior ancheta s-a restrans doar la patru angajati, cei care se aflau pe tura de pe sensul de iesire din Romania.

Cei patru salariati au fost concediati in urma scandalului, iar reprezentantii CNADNR din Timis, unde erau angajati, spun ca trei dintre ei au dat institutia in judecata si cer sa fie reangajati, procesul fiind pe rol la Tribunalul Arad.

Tot articolul, in Jurnalul National

Furtul electronic de 24 mil. € de la Holcim, anchetat de DIICOT... SPECIAL: Rodica, Securitatea si denigrarea lui Paunescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x