Antena Căutare

Arad: Copil nevatamat dupa ce a trecut trenul peste el!

Moartea a trecut peste el in viteza si si-a vazut de drum! Un copil de doi ani, din Arad a supravietuit miraculos, dupa ce un tren a dat peste el. Pustiul se juca langa calea ferata, cand garnitura l-a lovit. Baietelul s-a dezechibrat iar suflul marfarului l-a tras intre locomotiva si primul vagon. A avut noroc pentru ca a stat intins pe sine, altfel ar fi fost decapitat.

Calea ferata este ultimul loc de joaca pentru un copil. Catalin, un baietel de 2 ani si jumatate din Arad, se juca nesupravegheat langa calea ferata si nu a fost vazut nici de mecanicul locomotivei. Baiatul a fost tras de suflul trenului sub sine, intre locomotiva si primul vagon.

Norocul lui a fost ca a stat nemiscat in timp ce pe deasupra lui au trecut 20 de vagoane ale unui marfar, cu 30 de km pe ora.

Copilul fusese vazut de un martor, care i-a strigat apoi sa nu se ridice de sub vagoane pana cand nu trece tot trenul.

"E un adevarat miracol", au spus la unison martorii, mecanicul de tren, politistii, dar si doctorii de la spitatul din Arad, unde a ajuns copilul care a suferit doar o simpla si usoar alovitura sub sine, alegandu-se si cu un cucui.

Anul trecut, in acelasi loc, un alt copil de un an a cazut sub rotile trenului, insa soarta lui nu a mai fost norocoasa. Pana in acest moment Oficiul pentru Protectia Copilului Ard inca nu s-a sesizat in legatura cu intamplarea de astazi.

Miron Cozma, amenintat cu evacuarea din casa... Victorie in Bucuresti: Fara turn langa Scoala Centrala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x