Antena Căutare

Artists Rooms, nou fond de susţinere a artiştilor şi creatorilor independenţi din România afectaţi de izolarea impusă în criza sanitară

Artists Rooms este cel mai nou fond de susţinere a artiştilor şi creatorilor independenţi afectaţi de izolarea impusă în criza sanitară.

Prin pogramul înfiinţat de Fundaţia9 este pus la dispoziţia artiştilor independenţi un fond de producţie şi creaţie artistică care să le permită să-şi continue activitatea în condiţii de izolare.

Artişti independenţi sau grupuri de artişti aflaţi în dificultate în această perioadă pot înscrie, în perioada 6 - 17 aprilie 2020, pe site-ul fundatia9.ro/artists-rooms, oferte din orice domeniu cultural sau creativ (muzică, dans, artele spectacolului, arte vizuale şi new media, jurnalism cultural, literatură sau proiecte transdisciplinare), iar condiţia este ca oferta culturală propusă să poată fi prezentată online.

Din momentul anunţării câştigătorilor, artiştii au la dispoziţie între 14 - 30 zile pentru a transmite lucrarea în format final către Fundaţia9, iar proiectele vor fi prezentate pe canalele de comunicare ale fundaţiei (social media şi site).

Ofertele culturale primite în cadrul programului vor fi analizate de membrii echipei executive cu participarea şi consultarea membrilor Consiliului Director al Fundaţiei9.

Sursa : news.ro

Medicul Tudor Ciuhodaru, sfaturi pentru români: „Purtați mască! Este cea mai eficientă metodă pentru a preveni infecția!... Au reapărut măștile de protecție în farmacii! Care sunt prețurile și ce reguli există...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x