Antena Căutare

Așa îi păcălesc hoții pe cei în vârstă! Doi bătrâni au rămas fără câteva mii de lei după ce au făcut această greșeală

Un bărbat în vârstă de 34 de ani împreună cu un minor au furat din casele a câtorva persoane printr-o tactică des întâlnită la hoți. Acesta se deplasa împreună cu copilul în locuinţele unor persoane de vârsta a treia încercând să le vândă nuci. Profitând de neatenția acestora, fura banii pe care îi găsea în casă.

Așa îi păcălesc hoții pe cei în vârstă! Doi bătrâni au rămas fără câteva mii de lei după ce au făcut această greșeală
| pexels.com

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizați marţi, 22 octombrie, de o femeie, de 82 de ani, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că, în ziua anterioară, ar fi fost victima unei infracţiuni de furt. Femeia a precizat că ar fi primit în locuinţa sa un bărbat şi un minor care comercializau nuci şi care, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras suma de 3.000 de lei.

”În cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au identificat pe prezumtivul autor, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, în urma extinderii cercetărilor stabilind că acesta, împreună cu un minor, de 13 ani, ar mai fi comis o faptă cu acelaşi mod de operare, în data de 5 octombrie, când ar fi sustras din locuinţa unui bărbat, de 91 de ani, suma de 1.600 de lei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Hoțul a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, poliţiştii deschizând un dosar penal pe numele său pentru furt.

Grevă generală, transport paralizat în Italia. Zborurile românilor care călătoresc în Peninsulă, anulate... Patru persoane reţinute de poliţiştii din Alba într-un dosar de furturi din maşini; suspecţii foloseau dispozitive pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x