Antena Căutare

Astăzi este ziua în care extremele se atrag. Racii întâlnesc o persoană interesantă. Horoscopul zilei, 23 septembrie

Carisma Berbecilor va atrage toate privirile astăzi! Iar ei, la rândul lor, se vor simţi atraşi de persoanele pe care le vor întâlni. Să nu se grăbească, s-ar putea să fie doar ceva de moment!

Carisma Berbecilor va atrage toate privirile astăzi! Iar ei, la rândul lor, se vor simţi atraşi de persoanele pe care le vor întâlni. Să nu se grăbească, s-ar putea să fie doar ceva de moment!

Vine weekend-ul, aşa că e momentul perfect pentru Tauri să facă o scurtă călătorie. Ar face bine să-şi ia rucsacul în spate şi să nu se uite în urmă! Au mare nevoie de o escapadă!

Şi Gemenii ar trebui să-şi ia o pauză. Ar face bine să ia o hârtie şi să puna toate ideile geniale care le trec prin minte! Nimeni nu îi poate opri să obţină tot ce îşi doresc !

Racii întâlnesc astăzi o persoană interesantă care le va capta cu totul atenţia! Totuşi ar fi bine să nu discute pe teme prea personale de la prima întâlnire.

Se anunţă o zi plină de revelaţii pentru Lei. Vor lăsa trecutul în urmă, vor dedica mai mult timp familiei şi se vor bucura de prezent.

Prietenia este o artă, însă nu toţi o stăpânesc. Nativii Fecioară trebuie să aibă răbdare cu prietenii care au prostul obicei de a se gândi doar la ei. Cu calm se rezolvă totul.

Balanţele ar trebui să ştie deja că nimeni nu este perfect. Aşa că nu trebuie să mai impună standarde imposibil de atins. Ar fi bine să o lase mai moale şi să accepte fiecare om aşa cum este.

Scorpionii au nevoie de un impuls pentru a lucra mai eficient astăzi. Cu un laptop nou sau măcar un telefon nou cu siguranţă ar fi mai motivaţi. Însă nu este cea mai bună investiţie pe care o pot face.

E o zi minunată pentru Săgetători. Astăzi vor avea parte de o întâlnire şi nu este vorba neapărat de una romantică. Ar putea da peste un prieten pe care nu l-au mai văzut de mult timp şi se vor intinde la vorbă.

Astăzi este ziua în care extremele se atrag. Capriconii vor purta conversaţii fascinante cu o persoană cu care credeau că nu se potrivesc.

Vărsatorii una zic şi alta fac. Le lipseşte consecvenţa şi mai mult vor bate pasul pe loc.

Nativii Peşti vor deborda de umor. Glumele şi distracţia îi vor caracteriza din plin.

UPDATE! Protestul faţă de Gabriel Oprea s-a încheiat! Au participat 2.500 de oameni... Amenzile rutiere se vor plăti în funcție de avere! Cu cât ești mai bogat, cu atât vei scoate mai mulți bani din buzunar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x