Antena Căutare

Atentie, la turturi! Topirea zapezii reprezinta un nou pericol pentru trecatori

Dupa cateva saptamani de ninsoare si ger, orasele arata acum de parca ar fi din gheata. Pericolul ii pandeste la orice pas pe trecatori. Multe cladiri sunt pline de turturi imensi, care pot cadea in orice moment. In unele zone, autoritatile au pus pancarte. Pietonii trec linistiti pe langa ele, fara sa priveasca o clipa in sus.

Pe principiul paza buna trece primejdia rea, in zona au fost puse pancarte care ii avertizeaza pe trecatori sa se fereasca. Pietonii ocolesc pancartele, nu si turturii.

Pietonii trec, cu toate ca sunt atentionati de pancartele noastre puse pe trotuare si pe cladire. Nu se feresc si trebuie sa pazim momentul cand apare lumea sa nu se intample accidente.

Responsabilitatea de a indeparta turturii de pe acoperisuri cade in sarcina asociatiei de locatari sau a proprietarilor. Cand ei nu pot face nimic, trebuie sa cheme pompierii.

In Craiova exista zeci de unde turturii ating cativa metri. Oamenii sunt intr-un real pericol pentru ca oricand se pot trezi cu un sloi de gheata in cap.


Directorul INMH: "Nu exista riscul producerii de inundatii in perioada urmatoare"... Metrorex si RATB, alaturi de suporterii care merg la partida Steaua - Twente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x