Antena Căutare

Atenție mare! Ai lucrat în străinătate? Amenzi şi penalităţi uriaşe dacă nu trimiți declarația fiscală!

Şi cei care au lucrat în străinătate trebuie să depună declaraţii anuale de venit, la Fiscul din ţara respectivă. Libertatea îţi spune ce trebuie să faci dacă ai de plătit sau de recuperat o anumită sumă de bani, în ţara în care ai lucrat.

Şi cei care au lucrat în străinătate trebuie să depună declaraţii anuale de venit, la Fiscul din ţara respectivă. Iată ce trebuie să faci dacă ai de plătit sau de recuperat o anumită sumă de bani, în ţara în care ai lucrat.

Ai lucrat anul trecut sau în urmă cu doi ani în străinătate? Trebuie să te interesezi dacă ai obligaţia să completezi şi să trimiţi declaraţia fiscală în ţara în care ai lucrat. Dacă ai depus deja declaraţia, trebuie să ştii ce ai de făcut în cazul în care ai de recuperat o sumă de la Fiscul respectiv (în situaţia în care ţi s-au reţinut mai mulţi bani decât ar fi trebuit) sau dacă mai ai de plătit o diferenţă (în cazul în care ţi s-a reţinut o sumă mai mică decât cea prevăzută de lege), scrie libertatea.ro.

Termene diferite de la ţară la ţară

Termenele pentru depunerea declaraţiilor sunt diferite de la ţară la ţară. În Germania, declaraţia pentru anul fiscal anterior trebuie să fie depusă până la data de 31 mai a anului următor, iar în Olanda, până la data de 1 aprilie a următorului an. În Regatul Unit, anul fiscal se încheie la 5 aprilie, astfel, cei care sunt obligaţi să depună o declaraţie au termen să o depună în următoarele 6 luni, mai exact, până la data de 31 octombrie (detalii privind procedura pentru fiecare ţară, atât dacă ai de plătit, cât şi dacă ai de recuperat o sumă de bani, găseşti pe site-ul SC RT Tax România: www.rttax.com/ro).

Citește AICI ce penalități riști, dar și cum se calculează restanțele pe ultimii ani!





Efectele nebănuite ale eclipsei de soare! Fenomenul pedepseşte păcatele şi ne afectează psihic, în funcţie de zodie... Te-a prins controlorul? Uite ce trebuie neapărat să afli! Asta te poate salva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x