Antena Căutare

ATENTIE, soferi! Agentii de la Politia Rutiera pe doua roti sunt cu ochii pe vitezomani

Daca sunteti pasionati de viteza, trebuie sa va ganditi de doua ori inainte sa actionati prea tare pedala de acceleratie. Veti avea surpriza sa va intalniti in trafic cu agentii de la Rutiera, pe doua roti, care vegheaza ca traficul sa se desfasoare regulamentar pe soselele Capitalei.

Aproximativ 50 de agenti de circulatie desfasoara zilnic, pe motocicleta, activitati de fluidizare a traficului in Bucuresti. Asa ca, cei care se grabesc si forteaza regulile rutiere, s-ar putea alege cu amenda si chiar cu permisul suspendat.

Iar pentru ca nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca Bucurestiul este un oras aglomerat in trafic, politistii sunt cu ochii in patru pentru a evita posibile ambuteiaje mai ales pe arterele principale.

"Activitatile agentilor pe doua roti sunt diversificate, de la insotire de coloane oficiale pana la cele de dirijare in trafic si mai ales activitatile de depistare a soferilor vitezomani", explica purtatorul de cuvant al Brigadei Rutiere, Andrei Codau.

Misiunea agentilor de la Politia Rutiera este clara: siguranta in trafic si respectarea regulilor rutiere in ceea ce priveste viteza, depasirea coloanelor si acordarea prioritatii pentru pietoni.

Loto 6/49: Cel mai mare premiu din istoria Loteriei ... Un pompier a murit incercand sa salveze doi muncitori prinsi sub un mal de pamant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x