Antena Căutare

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni, pentru a acorda ingrijiri medicale unei femei

O aeronava care cirula pe ruta Singapore - Amsterdam a aterizat de urgenta, marti dimineata, pe Aeroportul Otopeni, dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Aceasta a fost dusa la Spitalul Elias din Capitala, unde medicii au operat-o de urgenta pentru o sarcina extrauterina, informeaza Mediafax.


"Echipajul medical al aeroportului a urcat imediat in avion si a consultat-o pe femeie, care are 30 de ani si este din Singapore. Intrucat starea acesteia era grava, a fost transportata de urgenta la Spitalul Elias", a precizat purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni.

Potrivit sursei citate, medicii de la Spitalul Elias au constatat ca femeia avea o sarcina extrauterina rupta, ea fiind operata de urgenta. Starea pacientei este buna in acest moment, potrivit sefului Clinicii obstetrica-ginecologie de la Spitalul Elias, profesor doctor Radu Vladareanu.

Cursa si-a reluat zborul spre Amsterdam la ora 8.45

Aeroportul Otopeni are o echipa medicala cu inalta calificare pentru cazurile grave si ambulante dotate la standarde europene, care pot interveni pentru rezolvarea unor astfel de situatii.

Foto: Intactimages

Vezi cum va fi vremea de Craciun!... VIDEO! Un tanar si-a incediat masina, din cauza iubitei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x