Căutare Live

Au început filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 6. Ce a declarat Radu Vâlcan, gazda emisiunii

Insula Iubirii a primit cu brațele deschise noi cupluri care vor să trăiască experiența care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți. Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de concurenţii şi ispitele noului sezon au ajuns deja în Thailanda, acolo unde se va filma cel mai nou sezon al reality show-ului de la Antena 1.

Au început filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii. Ce a declarat Radu Vâlcan, gazda emisiunii

Sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Radu Vâlcan, gazda emisiunii Insula Iubirii, despre sezonul 6: „Avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi mult mai multe provocări”

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Citește și: Radu Vâlcan, imaginea amuzantă cu el “căzut la datorie”. În ce ipostază l-a surprins soția sa

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că am inceput deja filmările pentru cel mai nou sezon Insula Iubirii, într-o locaţie de vis, în Coconut Island, o insulă cu totul specială, de lângă Phuket. Tot ce pot să vă spun în acest moment este că fanii acestei emisiuni vor avea parte de foarte multe surprize, avem o mulţime de noutăţi, mult mai multe ispite şi, totodată, mult mai multe provocări”, a declarat gazda emisiunii, Radu Vâlcan.

Citește și: Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă

Tot el a completat: „Până acum, toate sezoanele ne-au surprins diferit şi vă asigur că nici de această dată nu vor exista excepţii. Insula Iubirii e pregătită să îi pună din nou pe concurenţi faţă în faţă cu alegerile care le vor schimba vieţile. Tentaţie sau relaţie sunt cuvintele care îi vor defini de-acum înainte pe cei care au decis să îşi testeze relaţiile la Insula Iubirii!”.

Coconut Island, ispitele noi, dar și cuplurile concurente care sunt dispuse să își testeze relația sunt ingredintele care fac ca cel mai nou sezon Insula Iubirii să fie unul de neratat.

Programele Antenei 1, preferatele românilor în zi aniversară. Postul TV a fost lider detaşat de piaţă la nivelul întregi... Ziua României, 1 Decembrie 2021. Felicitări și mesaje cu ”La mulți ani” pentru azi, când se împlinesc 103 de la Marea Un...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri