Antena Căutare

(P) Au început înscrierile la cel mai important eveniment dedicat cercetării și inovării din domeniul alimentar, INOVALIMENT

Târgul este dedicat studenților, masteranzilor, cadrelor universitare din facultățile cu profil alimentar, specialiștilor institutelor de cercetare și stațiilor de cercetare din domeniul agricol și alimentar din România și din alte țări.

(P) Au început înscrierile la cel mai important eveniment dedicat cercetării și inovării din domeniul alimentar, INOVALIMENT Galerie
Eveniment dedicat cercetării și inovării din domeniul alimentar, INOVALIMENT

Aceștia își pot înscrie lucrările de cercetare, începând de astăzi, până pe 31 august.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.inovaliment.ro. Evenimentul va avea loc online, în perioada 22-26 noiembrie 2021, iar participarea este gratuită.

Tema ediției a doua a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT” este: ”Tehnologia alimentelor orientate spre creșterea calității vieții”.

În cele cinci zile de târg vor avea loc mai conferințe știintifice susținute de guest speakeri, sesiuni științifice de prezentare a lucrărilor și premierea proiectelor pe categorii: Inovație, Tehnologia alimentelor, Biotehnologii și Premiul Special Inovaliment.

Obiectivul târgului este de a oferi cercetătorilor un spațiu de interacțiune și recunoașterea lucrărilor inovatoare.

Organizatorii acestui eveniment sunt Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, Facultatea de Stiințele și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității Dunarea de Jos, Galați, Facultatea de Stiința și Tehnologia Alimentelor din cadrul USAMV Cluj și Forumul Inventatorilor Români.

Cum a afectat pandemia sănătatea emoțională a angajaților?... Rezultate Loto 1 aprilie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x