Antena Căutare

Au jucat fotbal cu capete de om! Măcel într-o închisoare! Cel puțin 57 de deținuți au fost uciși! Atenție, imagini greu de privit! – Video

A fost măcel într-o închisoare din Brazilia. Mai mulți deținuți au fost filmați jucând fotbal cu capete de om. Cel puțin 57 de pușcăriași au fost omorâți.

A fost măcel într-o închisoare din Brazilia. Mai mulți deținuți au fost filmați jucând fotbal cu capete de om. Cel puțin 57 de pușcăriași au fost omorâți.

Măcelul din închisoarea din Altamira, Brazilia, a durat cinci ore, iar scandalul ar fi fost pornit, la ora 07.00, de două tabere rivale. Una dintre acestea a pătruns în zona de detenție a celeilalte și ar fi încuiat-o și incendiat-o.

Potrivit autorităților, 16 deținuți ar fi fost decapitați, iar ceilalți ar fi fost asfixiați în timpul scandalului.

Doi paznici din închisoare au fost luați ostatici, după care au fost eliberați.

În imagini video surprinse în timpul măcelului, se vede cum mai mulți deținuți joacă fotbal cu capete de om. În plus, au fost filmați aproximativ șase deținuți aflați pe acoperișul penitenciarului, în timpul scandalului.

De asemenea, în imagini de la măcel sunt surprinse și grămezi de capete de om aflate pe podea.

În alte imagini de la măcelul din pușcărie se poate vedea fum ieșind din cel puțin o clădire a penitenciarului.

Închisoarea are o capacitate de 200 de locuri, dar era ocupată, la momentul scandalului, de 311 deținuți.

Oficialii penitenciarului au transmis că încă încearcă să stabilească cine s-a aflt în spatele violențelor, urmând ca vinovații să fie transferați la închisori federale.

Un bărbat din Timişoara a ajuns la spital, după ce şi-a cusut parţial buzele cu sârmă şi s-a tăiat cu cuţitul... Ambasada Statelor Unite ale Americii condamnă traficul de persoane în toate formele sale: SUA se angajează să lucreze cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x