Antena Căutare

Au platit pentru isprava copiilor lor! Cativa parinti, obligati sa curete un monument mazgalit din Arad

Un monument din Arad, inchinat Marii Uniri, a fost frecat de zor de cativa parinti. Copiii lor au fost filmati in timp ce au facut grafitti pe monument, iar oamenilor li s-a dat de ales: fie curata inscriptiile, fie platesc. Si pentru ca amenda nu era tocmai mica, adultii au ales prima varianta.

Copiii, manati probabil de talentul artistic, s-au gandit sa-i dea o noua fata monumentului, sub privirile relaxate ale parintilor lor.

Intreaga isprava a fost surprinsa de camerele video instalate in zona. Astfel, politistii au reusit sa ii identifice pe faptasi si sa ii sanctioneze.

Dupa ce i-au vazut pe copii la treaba, agentii au mers la casele acestora. Dar nu ca sa-i felicite ci sa stea de vorba cu parintii lor.

Inarmati cu galeti si sticle cu apa, bureti si detergent oamenii au frecat de zor monumentul. Oamenii au terminat insa apa si detergentul inainte ca sa curete de tot inscriptiile de pe acesta, dar si ei si copiii lor au invatat o lectie.

Statiunea Mamaia, nominalizata la Festivalul Mondial al Cluburilor de la Monte Carlo... Ursul care a ranit vineri doi vanatori in Arges era turbat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x