Antena Căutare

Autoritatile i-au ridicat leii si ursii lui Nutu Camataru

Cartea Junglei si-a inchis copertile pentru Nutu Camataru. Regele interlopilor a ramas fara coroana, adica fara ursii si leii care-l faceau sa se simta ca un imparat. Ursul Baloo care-i manca din palma si leii care au dormit cu el in pat au ajuns deja la gradina zoologica din Bucov. O armata de oameni s-a ocupat de tranchilizarea animalelor. Iar avocata Paula Iacob a avut grija ca drepturile lor sa nu fie incalcate de veterinari.

La ferma lui Nutu Camataru a fost toata ziua circ. Si, pentru prima data, intrarea a fost libera. O armata de oameni s-a ocupat de preluarea animalelor: medici veterinari, specialisti de la Garda de Mediu, un avocat si reprezentantii unei asociatii privind protectia a animalelor.

Primul pacient, celebru Baloo. Inainte de-a fi urcat in cusca, medicul l-a impuscat cu un tranchilizant, de la distanta.

Ursul Baloo a fost tratat, pentru ca avea o rana la gat. Ursoaica a fost adormita, pusa in cusca si urcata in masina. Apoi, medicii s-au ocupat de cei patru lei.

Simbad, cum ii spunea Nutu Camataru celui mai batran leu de pe mosie, le-a dat ceva batai de cap medicilor. Animalul a fost tranchilizat de doua ori, pentru a putea fi pus in cusca.

Leoaica Baghera a fost luata prin surprindere de injectia care a adormit-o aproape pe loc. In jurul orei 14.00, toate animalele erau deja urcate deja in masini.

Animalele au fost duse la gradina zoologica din Bucov.

Avocata Paula Iacob a anuntat ca va apela la Strasbourg daca leii si ursii lui Nutu Camataru vor pati ceva rau.

Lui Nutu Camataru i-au ramas caii, cainii si canarii. Va mai dura insa pana o sa-i reintalneasca. Interlopul risca ani grei de puscarie pentru santaj si camatarie.

PANICA SI DISPERARE: Ploile fac prapad la Gorj. Codul galben de precipitatii expira astazi, la ora 15.00... Observatorul schimba legea! Absolventii de liceu nu vor mai putea urma cursurile postlicealelor sanitare fara diploma de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x