Antena Căutare

Avem nevoie de mai mulți ca ea! Elena a luptat pentru viața ofițerului SPP împușcat în inimă și datorită ei, bărbatul a ajuns viu la spital!

Tânărul SPP-ist care s-a împuşcat în inimă, pe stradă, n-ar mai fi ajuns în viaţă la spital dacă o asistentă nu trecea prin zonă!

Tânărul SPP-ist care s-a împuşcat în inimă, pe stradă, n-ar mai fi ajuns în viaţă la spital dacă o asistentă nu trecea prin zonă!

Elena Pandelescu a ştiut exact ce să facă, i-a dat la o parte pe oamenii care din curiozitate se adunaseră lângă muribund şi i-a oprit sângerarea.

De 20 de ani se luptă cu boala, iar de 10 ani e în linia întâi, la Urgenţe. Dar, cum spune chiar ea, nimic nu a pregătit-o pentru scena de ieri.

"Un ofiţer SPP, împuşcat pe stradă, în România, nu mă aşteptam să găsesc!", le-a povestit asistenta, în exclusivitate, reporterilor Observator.

„Am văzut un om, un cetăţean căzut, multă lume, iar eu i-am dat geanta soţului meu şi i-am zis că trebuie să ajung acolo!”

A fost primul impuls al Elenei. Acela de a salva o viaţă. Nu ştia ce s-a întâmplat şi nici cine era omul care zăcea inconştient la pământ.

În jur era panică şi groază. Intersecţia se blocase, iar zeci de oameni priveau încremeniţi la bărbatul care îşi dădea ultima suflare pe caldarâm.

Vestea că bărbatul s-a împuşcat, în piept, în plină stradă, a şocat-o pe asistenta medicală. În 19 ani, nu se mai confruntase cu un astfel de caz.

Un ofiţerul SPP, locotenent-colonel, doctor în sociologie şi cu examenele psihologice trecute cu brio şi-a încheiat socotelile cu viaţa. La doi paşi de centrul Capitalei, în faţa trecătorilor îngroziţi.

Cu mâinile goale şi tremurânde, Elena a rupt tricoul tânărului militar ca să oprească sângerarea. Era îngrozită şi ştia că şansele de supraviţeuire sunt minime. Dar a sperat până în ultima clipă.

În sala de operaţii, colonelul Lucian Petre Sanda şi-a dat ultima suflare. Iar azi, Elena Pandelescu salva alte vieţi. În faţa reporterilor Observator, a recunoscut că o macină întrebările. Nu înţege ce l-a îndemnat pe tânărul militar, fiu de general, cu o soţie şi doi copii, să-şi pună capăt zilelor într-un mod atât de şocant.

Orice român ar putea lua 10.000 de euro de la stat! Ce condiții trebuie să îndeplinești... Horoscopul zilei de 12 Mai 2017. Leu: Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x