Antena Căutare

Avertizare meteo: VIJELII in Moldova, estul Munteniei si Dobrogea!

Meteorologii avertizeaza ca, marti, in Moldova, estul Munteniei, Dobrogea, precum si in zona de munte a judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Covasna, Brasov si Sibiu, se vor produse vijelii.

Concret, in Moldova, estul Munteniei, Dobrogea, precum si in zona de munte a judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Covasna, Brasov si Sibiu, vantul va avea intensificari sustinute, care pot avea si aspect de vijelie, cu viteze ce vor atinge la rafala 55-70 km/h, iar izolat, mai ales in estul Moldovei si pe litoral, vor depasi 80 km/h.

Vantul va continua sa prezinte intensificari pe litoral si in delta si in cursul noptii de marti spre miercuri (28/29 august).

Atentionarea de cod galben emisa marti dimineata de catre Administratia Nationala de Meteorologie vizeaza judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Bacau, Covasna, Brasov, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Constanta, Buzau, Prahova, Sibiu, Arges, Valcea, Dambovita, Vrancea.

Cangurul de la Zoo Ploiesti, atacat si mancat de 5 caini maidanezi... Pompierii si ambulanta nu mai pot intra in Centrul Istoric al Bucurestiului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x