Antena Căutare

AVIZ AMATORILOR: Topul celor mai accesibile masini: "bijuterii" mai ieftine de 10.000 de euro

Masinile second-hand au cucerit Romania. Anul trecut doua din trei autoturisme inmatriculate la noi au fost la mana a doua. Cei care vor totusi garantiile oferite de o masina nou-nouta, dar care sa nu coste mai mult decat un model de ocazie, sa spunem vreo 10.000 de euro, au o oferta tot mai variata

In sfarsit si o veste buna! Avem masini noi si relativ accesibile. Mai exact, cei mai importanti producatori sunt prezenti pe piata cu modele mai ieftine de 10.000 de euro.

Topul debuteaza cu Dacia Logan si Sandero care costa, in versiunile de baza sub 7.000 de euro. Pe locul trei gasim Skoda Citigo, in versiunea cu trei usi, care costa aproape 8.000 de euro. La un pret similar gasim modelul Suzuki Splash. Pe masura ce pretul se apropie de 10.000 de euro, mai gasim modele de la Chevrolet, Volkswagen, Toyota si Citroen.

Cele mai scumpe modele, mai ieftine de 10.000 de euro, sunt Fiat Panda care costa 9.300 de euro, urmat de Peugeot 107 ce costa cu 30 de euro mai mult. Ultimele doua modele sunt Renault Symbol, de 9.500 de euro si Hyundai i10 care costa 9.564 de euro.

Sfatul nostru este ca, inainte sa va indreptati spre dealer, sa verificati totusi daca nu exista promotii care sa reduca si mai mult preturile prezentate de noi.

Somerii gorjeni pierd joburi platite cu 4.000 de euro pentru ca nu stiu limba engleza sau germana... A fost atacata cu acid, a ramas desfigurata pentru restul vietii, dar NU il uraste pe agresor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x