Antena Căutare

Băiețelul de trei ani a ars de viu în casă. Tatăl i-a scos cadavrul carbonizat pe brațe: "Puiul tatii, n-am putut să vin mai repede"

Un copilaș de trei ani a murit ars de viu în propria locuință, după ce un incendiu a izbucnit chiar în camera unde acesta se afla. Tatăl l-a scos pe brațe, dar fără viață. Băiețelul avea arsuri pe toata suprafața corpului care i-au provocat decesul.

Un copilaș de trei ani a murit ars de viu în propria locuință, după ce un incendiu a izbucnit chiar în camera unde acesta se afla. Tatăl l-a scos pe brațe, dar fără viață. Băiețelul avea arsuri pe toata suprafața corpului care i-au provocat decesul.

Un copil în vârstă de 3 ani a murit în urma unui incendiu care a izbucnit marţi dimineaţa într-o casă din localitatea Păuşeşti, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Silvia Bolohan.

În urma apelului primit la serviciul de urgenţă 112, la faţa locului s-au deplasat 11 pompieri şi trei elevi coordonaţi de un ofiţer, cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o autospecială de terapie mobilă.

"Echipajele au ajuns la locul solicitării. Copilul de 3 ani a fost scos din casă de tată. Prezenta arsuri grave. A fost declarat decesul copilului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Un urs a intrat în curtea spitalului din Azuga! A fost filmat de pacienți - Video... Vacanța de Paște la munte. Oferte și destinații de vis, în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x