Antena Căutare

Balanţele se implică în discuţii controversate şi ies şifonate. Horoscopul zilei de astăzi,16 septembrie

Se cunoaşte că se apropie weekendul din starea de spirit a nativilor Berbeci. Plini de viaţă, zâmbitori, vor rezolva problemele de la serviciu. Pe seara vor petrece momente de neuitat alaturi de persoana iubita.

Se cunoaşte că se apropie weekendul din starea de spirit a nativilor Berbeci. Plini de viaţă, zâmbitori, vor rezolva problemele de la serviciu. Pe seara vor petrece momente de neuitat alaturi de persoana iubita.

Taurii o vor lăsa mai uşor cu munca, vor încerca să mai scape din responsabilităţi şi mai mult vor bate pasul pe loc.

Gemenii sunt în mare formă şi vor bifa succes după succes în plan profesional. La capitolul familie, se întrevăd mici tensiuni.

Racii ezită în a spune lucrurilor pe nume şi merg din inerţie în anumite situaţii. Şi-ar face un mare favor dacă ar fi direcţi şi s-ar gândi la binele personal.

Nehotărârea îi va caracteriza astăzi pe nativii Leu. Una vor spune şi alta vor face. Acest fapt va isca dispute în mediul familial

Fecioarele vor fi cu zâmbetul pe buze. Umorul le va caracteriza chiar şi în situaţiile tensionate.

Balanţele se vor implica în discuţii controversate şi riscă să iasă şifonate. Mai bine să-şi vadă de ale lor şi să stea departe de conflicte.

Scorpionii stau de minune la capitolul comunicare şi pot obţine ceea ce îşi doresc datorită discursului logic şi original.

Săgetătorii vor fi oameni de bază astăzi. Tot ceea ce îşi vor propune, vor şi realiza.

Capricornii NU vor lăsa nimic nepus la punct, eficienţa ce îi caracterizează îi va ajuta să ducă la bun sfârşit activitatile pe care le-au început.

Vărsătorii sunt în formă şi asta se va vedea din rapiditatea cu care găsesc soluţie oricărei probleme ivite.

Iar Peştii au spor la bani astazi. Le va merge din plin pe toate planurile.

Şoferul fugar din Galaţi, care a ucis doi copii, a fost prins în Italia... Omenirea se va schimba pentru totdeauna! Copiii, creaţi în totalitate în laborator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x