Antena Căutare

Bani pentru benzină sau motorină! Ce trebuie să faci ca să primești 500 lei lunar de la Primărie

Lovitură pentru șoferii care s-au bucurat că vor primi bani lunar pentru benzină sau pentru motorină! Autoritățile au anunțat de curând un detaliu la care puțini s-ar fi așteptat! Ce trebuie să faci ca să primești cei 500 de lei?

Bani de la Primărie pentru benzină sau motorină! Ce trebuie să faci ca să primești 500 lei lunar

Lovitură pentru șoferii care s-au bucurat că vor primi bani lunar pentru benzină sau pentru motorină! Autoritățile au anunțat de curând un detaliu la care puțini s-ar fi așteptat! Ce trebuie să faci ca să primești cei 500 de lei?

Ca să poată fi pus în practică, autorităţile bucureştene se bazează întâi de toate pe onestitatea cetăţenilor. Adică vor primi 500 de lei pentru benzină doar cei care duc mai multe persoane cu maşina din zona de dezvoltare Bucureşti-Ilfov către Capitală.

Cei care vor primi bani de la Primărie pentru combustibil vor fi traşi pe dreapta în trafic de poliţişti. Este metoda prin care autorităţile vor să evite fraudele.

Prima condiţie: aceşti proprietari de autoturisme trebuie să facă o declaraţie pe proprie răspundere că au o asociere voluntară în acest scop. Dar, pentru că s-ar putea să existe şi oameni care să nu fie oneşti şi să încerce să obţină bani uşor, cu o minciună, agenţii de la Poliţia Municipiului Bucureşti vor putea face verificări în trafic prin sondaj.

Deocamdată nu este totul foarte clar în legătură cu aceastră nouă modalitate de transport, urmează să fie pus la punct şi făcut public un regulament detaliat.

Veste uriașă pentru șoferi! Benzina și motorina, preț nou înainte de sărbători! Cât vom plăti... Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului este „în afara legii”! Cine va fi răspunzător de siguranța celor 30.000 de parti...
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2023. Peștii ar putea fi ceruți în căsătorie
Previziunile astrale oferă anumită posibilități, iar horoscopul dragostei pentru luna iunie...
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023. Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 iunie 2023 spune că Racii sunt sfătuiți să fie mai romantici, iar...
Parteneri
Ștrudel cu cireșe și scorțișoară. Desert simplu și delicios, de vară
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x