Antena Căutare

Un bărbat eliberat din penitenciar și trimis în autoizolare a fost găsit beat în gară de către autorități

Un bărbat a fost eliberat din penitenciarul din București și trimis în autoizolare pentru 14 zile în Neamț, a fost găsit de către autorități beat, în gară. De asemenea, secretarul unei comune din Neamț, care trebuia să stea în casă pe o perioadă de două săptămâni a fost văzut în Primărie.

Un bărbat eliberat din penitenciar și trimis în autoizolare a fost găsit beat în gară de către autorități
Un bărbat trimis în autoizolare a fost găsit beat în gara din piatra Neamț

La nivelul județului Neamț s-au întocmit până la acest moment cinci procese verbale de constatare și sancționare contravențională cu privire la persoane care nu au respectat regimul de autoizolare la domiciliu, a transmis marți, prefectul județului Neamț, George Lazăr.

Trei persoane din localităţile Piatra-Neamţ, Răuceşti şi Bicazu Ardelean au primit câte 20.000 de lei amendă, iar două persoane din Piatra Şoimului au fost amendate cu câte 10.000 de lei, conform Mediafax.

Conform unor surse, bărbatul din Piatra Neamț care a fost amendat cu suma de 20.000 de lei a fost eliberat, sub escortă, dintr-un penitenciar din Bucureşti şi trimis în Neamţ să stea 14 zile în autoizolare la domiciliu.

Pentru că locuinţa lui din Neamţ era fără uşi şi fără geamuri, bărbatul a sărit pe fereastră şi a fugit, fiind găsit, în stare de ebrietate, în zona Gării din Piatra-Neamţ.

După ce a fost identificat, a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ şi de acolo a ajuns la un centru de carantină, unde va sta în autoizolare.

În ceea ce priveşte cazul din Bicazu Ardelean, cetăţeanul care a venit din Italia a spus că nu e de acord cu măsura de autoizolare şi a refuzat să rămână în locuinţă, primind amenda maximă.

Cea de-a treia amendă de 20.000 de lei a primit-o un bărbat din comuna Răuceşti, care nu trebuia să părăsească domiciliul timp de 14 zile, după întoarcerea din Italia.

La Piatra Şoimului, una dintre amenzile de 10.000 de lei a primit-o chiar secretarul comunei. Acesta a fost văzut, sâmbătă, prin instituţia Primăriei şi prin comună.

„Una dintre persoanele de la Piatra Şoimului a dat un exemplu negativ, fiind chiar secretarul comunei, nerespectând regimul de autoizolare. Am pretenţia că domnii primari, consilieri locali, oamenii care lucrează în instituţiile publice înţeleg mai bine şi mai repede obligaţiile legale şi morale, în sarcina lor, şi ar trebui să respecte această zonă de autoizolare. Domnul secretar nu a respectat această zonă de autoizolare, pentru care a primit sancţiune contravenţională”, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr.

În judeţul Neamţ nu mai există persoane aflate în carantină, iar 357 de persoane sunt în autoizolare

Medicii de familie spun că platforma informatică a asigurărilor de sănătate funcţionează defectuos, iar la cabinete se c... Lovitură grea pentru România: În plină epidemie, cardurile de sănătate nu funcționează!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x