Antena Căutare

Barbatul care a intepat mai multe femei cu un ac in tramvaiul 41, condamnat la 1 an si 10 luni cu suspendare

Catalin Nistor, barbatul care a intepat mai multe femei cu un ac in tramvaiele de pe linia 41 a fost condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare, conform magistratilor Judecatoriei Sectorului, citati de HotNews. Decizia poate fi atacata cu recurs.

Astfel, Nistor a primit o condamnare de o luna de inchisoare pentru fiecare din victimele sale. Judecatoria Sectorului 6 l-a mai condamnat la un an si jumatate pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pedeapsa finala primita de barbat a fost de un an si zece luni cu suspendare.

Barbatul va urma in urmatorii patru ani cursuri de consiliere individuala in ceea ce priveste comportamentul social, de grup si individual.

Acesta a fost retinut pe data de 12 ianuarie 2011 sub acuzatia ca a intepat cateva persoane cu acul, in mijloacele de transport in comun din Capitala. Barbatul si-a recunoscut faptele la audieri.

Foto: exclusivnews.ro

Nepotul sefului SPP Maramures, cu 100 de ghivece de canabis in portbagaj... CT Popescu: Jurnalistii s-au indreptat spre zona mecanicilor auto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x