Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Barem de corectare Simulare Evaluare Limba Română. Cum trebuiau rezolvate subiectele de a VIII-a

Barem de corectare Simulare Evaluare Națională Limba Română. Cum trebuiau rezolvate subiectele de a VIII-a. Vezi aici ce notă ai purea lua.

Barem de corectare subiecte evaluare limba romana

Barem de corectare Simulare Evaluare Națională Limba Română. Cum trebuiau rezolvate subiectele de a VIII-a. Vezi aici ce notă ai purea lua.

A1.ro publică baremul de corectare pentru subiectele de la Limba Română, la Evaluarea Națională 2019, pentru elevii de clasa a VIII-a.

Pe site-ul Ministreului Educației, edu.ro, baremele, dar și subiectele au fost afișate și pe subiecte.edu.ro.

Simulare Evaluarea Națională 2019 Lima Romana 2019. Subiecte și tot ce trebuie să știi

Pentru a-și aproxima nota, elevii ar putea folosi acest barem de corectare.

Subiectele de Limba română pe care elevii de clasa a VIII-a le-au avut de rezolvat la simularea din această dimineață sunt structurate în două mari cerințe. Primul subiect le cere copiilor de la final de gimnaziu să răspundă la mai multe cerințe pe baza unui fragment la prima vedere din poezia “Stai și-asculți sub ramuri…” de Ștefan Octavian Iosif.

La Subiectul I, punctat cu 40 de puncte, elevii au avut de precizat câte un sinonim potrivit pentru sensul dintr-un text dat (poezie), al cuvintelor subliniate, de menţionat rolul unei virgule dintr-un vers, de notat patru cuvinte din familia lexicală a cuvântului "suflet".

De asemenea, au avut de despărţit în silabe anumite cuvinte, de transcris două cuvinte utilizate cu sens figurat dintr-o strofă şi de explicat, în 30 - 50 de cuvinte, utilizarea unui anumit adverb.

Simularea la Evaluarea Națională continuă marți, 12 martie, cu proba la Matematică, și miercuri, cu proba la Limba Maternă. Notele pot fi trecute în catalog, la cerere. Rezultatele vor fi afișate pe 22 martie.

Barem de corectare Simulare Evaluare Limba Română. Cum trebuiau rezolvate subiectele de a VIII-a

Simulare Evaluare Națională 2019. Modele de subiecte Româna și Matematică

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro