Antena Căutare

Barjă scufundată în Portul Constanţa Sud-Agigea

O barjă sub pavilion din Slovacia s-a scufundat, luni, în Portul Constanţa Sud-Agigea, în timpul unei operaţiuni de descărcare de fosfaţi de la o navă. În urma incidentului nu au existat victime.

Potrivit autorităţilor portuare, barja MST MSRT 5, sub pavilion Slovacia, se afla luni, în dana 130 a Portului Cosntanţa-Sud Agigea, într-o operaţiune de descărcare de fosfaţi de la nava maritimă Prince Handi. De asemenea, în această operaţiune era implicată şi o macara plutitoare. La un moment dat, în timpul descărcării, barja s-a scufundat. Barja are o lungime de 76 de metri. În urma incidentului nefiind înregistrate victime. Căpitănia Portului Constanţa Sud-Agigea a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest eveniment.

Sursa : news.ro

Galaţi: Anchetă a procurorilor, după ce un deţinut l-a lovit pe altul în cap cu un obiect metalic; victima a suferit răn... Doi bărbaţi, arestaţi preventiv după ce ar fi adus în ţară o cantitate mare de cannabis, pentru a fi vândut în Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x