Antena Căutare

Scandal, bataie si sticle sparte, la nunta lui Calin Popescu Tariceanu!

In palat, petrecere mare! In fata portilor, bataie in toata regula cu pumni, picioare si sticle sparte. Cam asa se poate descrie petrecerea de la cea de-a cincea nunta a lui Calin Popescu Tariceanu. Trei paparazzi care ar fi baut, spun martorii, s-au luat la cearta cu un valet, in care ar fi aruncat cu o sticla. Cateva minute mai tarziu, cei trei si-au varsat nervii pe doi operatori. I-au lovit cu pumnii si picioarele, inainte ca politistii sa-i potoleasca.

Intr-o parte, trei paparazzi, in cealalta, jurnalistii de la mai multe televiziuni. Toti vor acelasi lucru: sa surprinda cat mai multe imagini de la nunta. Doar ca primii, dupa ce ar fi baut cateva beri, si-au dorit prea mult sa obtina cateva poze. La ora 22.00, au aruncat cu o sticla de bere intr-un valet de la Palatul Ghika, apoi s-au imbrancit cu garzile de corp.

Politistii au aparut in cateva minute. Intre timp, insa, apele s-au linistit deja.

Dar de indata ce au plecat politistii, paparazzi au sarit din nou la bataie, pentru ca un operator a incercat sa-i filmeze.

Un alt operator a incercat sa-l scape din mainile scandalagiilor. Dar si el a fost lovit cu salbaticie. Si-a pierdut cativa dinti in urma bataii primite.

Abia dupa ce s-au intors politistii, cei trei paparazii s-au linistit.

La audieri au ajuns si cei doi jurnalisti batuti, dar si valetul agresat..

Scandalul de la poarta Palatului Ghika nu a tulburat petrecerea din interior. Peste 200 de invitati au fost alaturi de Calin Popescu Tariceanu si cea de-a cincea sotie a sa, Loredana Moise.

Cu sicriul pe catedra! Cea mai macabra gluma de Halloween, intr-o scoala din Dambovita... Fierbe pamantul in Vrancea: Ce spun seismologii despre "cutremurul cel mare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x