Antena Căutare

Bătaie de joc la o școală din Bacău! Pisoare de adulți montate în toaletele pentru copiii de la pregătitoare. "O să crească și o să le poată folosi"!

Imagini uimitoare surprinse într-o școală din județul Bacău, acolo unde autoritățile locale s-au mândrit că au făcut renovări pe bani mulți. Așa se face că în toaletele pentru cei mici, începând de la clase pregătitoare, au fost montate pișoare pentru adulți. Replica firmei care le-a montat este și mai revoltătoare: "Lasă că o să crească și o să le poată folosi"!

Imagini uimitoare surprinse într-o școală din județul Bacău, acolo unde autoritățile locale s-au mândrit că au făcut renovări pe bani mulți. Așa se face că în toaletele pentru cei mici, începând de la clase pregătitoare, au fost montate pișoare pentru adulți. Replica firmei care le-a montat este și mai revoltătoare: "Lasă că o să crească și o să le poată folosi"!

Totul s-a întâmplat la Școală "Mihai Drăgan" din municipiul Bacău, iar sesizarea a fost făcută de Asociația Părinților din oraș.

Potrivit Ziarul de Bacău, într-unul din corpurile unde învață elevii de clasa pregătitoare au fost renovate și sălile de clasa, și toaletele. Pisoarele de la Școală Drăgan Băile sunt acum noi, dar la "băieți" au fost montate pisoare la care copiii nu pot ajunge prea curând, din cauza înălțimii. Concret, ele au fost poziționate ca pentru niște adulți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Directoarea școlii nu ar fi putut fi contactată pentru un punct de vedere.

Schimbare uriașă pentru cei care au apartament! Cum poți plăti întreținerea... MS precizează că asigură 10.000 de doze de vaccin gripal pentru copiii cu vârste între şase luni şi trei ani, din catego...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x