Antena Căutare

Baza sportivă din Galați, invadată de șobolani. Reacția autorităților: ”Este o situație cauzată de temperaturile ridicate!”

În Galaţi, părinţii îşi trimit cu groază copiii la antrenamente! Şi asta pentru că baza sportivă din oraş a fost invadată de şobolani.

Baza sportivă din Galați, invadată de șobolani. Reacția autorităților: ”Este o situație cauzată de temperaturile ridicate!” Galerie
Baza sportivă din Galați, invadată de șobolani

În vreme ce administratorul bazei spune că e legat de mâini şi de picioare pentru că rozătoarele vin la tomberoanele de gunoi, reprezentanţii primăriei dau vina pe temperaturile ridicate ale lunii noiembrie. Spun, însă, că vor intensifica acţiunile de deratizare şi vor ridica gunoiul mult mai des de acum încolo.

În 2001, când a fost inaugurată, baza sportivă Siderurgistul, din Galaţi, era considerată o bijuterie a momentului. Acum, pe terenul unde se antrenează zilnic zeci de copiii, şobolanii mişună în voie.

Incredibil! Șobolanii conduc mașini. Cum au reușit cercetătorii să-i învețe

Ultima acţiune de deratizare a fost făcută în luna iulie, susţine administratorul bazei sportive. Doar că din cauza gunoaielor de la tomberon şi a spaţiului încă neamenajat din apropierea terenului de fotbal, şobolanii au reapărut.

Reprezentanţii primăriei promit acţiuni rapide. Tot ei spun că de vină pentru această situaţie ar fi căldura.

”Este o situație are a apărut, cel mai probabil, pe fondul temperaturilor neobișnuit de mari pentru această perioadă. Vom intensifica acțiunile de deratizare acolo, în condițiile în care deratizarea se face în mod obișnuit se face o dată la șase luni, iar gunoiul se ridică cam de două ori pe săptămână. Vom ridica gunoiul mai des şi vom face și deratizare mai rapid”, a declarat Ovidiu Matache, purtător de cuvânt la Primăria Galați.

O studentă la Arte a antrenat un șobolan să picteze cu propriile picioare! Fotografiile cu micul artist au devenit virale - FOTO

Între timp însă, imaginile fimate de părinţi şi postate pe reţelele de socializare au ajuns şi în atenţia Direcţiei de Sănătate Publică.

”O echipă de inspectori se va deplasa la baza sportivă, iar ulterior primăria va fi anunțată despre decizia pe care o vom lua.”, a declarat Liliana Iordăchescu, purtător de cuvânt al DSP Galați.

Nu este însă prima dată când oamenii reclamă apariţia şobolanilor. În urmă cu câţiva ani, aceştia invadaseră şi parcul de joacă de lângă baza sportivă.

Doi copii, înfometați și obligați să muncească zi-lumină, chiar de părinții lor: ”Erau tratați ca niște sclavi!”... Patronii nu vor angajați bătrâni, chiar dacă statul oferă bani celor care angajează persoane mai vârstnice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x