Antena Căutare

Berbecii nu încep ziua bine. Horoscopul zilei, 12 decembrie

Nativii din zodia berbec nu vor începe ziua în cele mai bune condiţii, însă o vor încheia cu multe reuşite şi satisfacţii.

Taurii sunt într-o formă fizică de invidiat iar astăzi este o zi bună să realizeze tot ce şi-au propus.

Gemenii sunt amabili şi draguţi cu toată lumea. De aceea sunt şi foarte apreciaţi de cei din jur.

Racii sunt plini de viaţă şi încep săptămâna cu entuziasm. Poate că starea pozitivă este şi secretul reuşitelor de astăzi.

Pentru nativii Leu, prima zi a săptămânii debutează cu veşti bune legate de serviciu. Un proiect important le-ar putea aduce şi o promovare.

Fecioarele primesc ajutorul rudelor, poate o sumă de bani, sau doar sfaturi preţioase pentru a depăşi o problemă mai veche.

Nativii Balanţă îşi propun să investească o sumă mare de bani,fie că achiziţionează o casă, ori o masină, ei primesc tot sprijinul persoanei iubite.

Scorpionii uneori îşi complică viaţa singuri. Ar trebui să se gândească mai mult la ei şi mai puţin la cei din jur.

Săgetătorii sunt hotărâţi să facă schimbări, de la alimentaţie la locul de muncă, dar şi în viaţa sentimentală. Nimic nu va sta în calea ambiţiei lor.

Capricornii vor fi cei mai romantici nativi astăzi. Nu ratează nicio clipă să-şi arate dragostea faţă de persoana iubită.

Vărsătorii stau foarte bine la capitolul finanţe, sunt optimişti, încrezători şi se gândesc serios la o vacanţă prelungită de sărbători.

Peştii îşi propun să aibă o zi perfectă. Aşa că vor ignora situaţiile neplăcute şi vor vedea numai partea frumoasă a lucrurilor.

Salarii de peste 2000 de euro pe lună pentru românii care vor să lucreze pe vapor!... România măturată de vijelii! Cod galben în zece județe, în următoarele ore. Rafale de peste 90 km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x