Antena Căutare

Berbecii vor avea probleme cu inima. Horoscopul zilei de astăzi, 01 septembrie

Berbecii vor avea probleme cu inima. Degeaba vor căuta ajutor la medic, de vină este doar persoana iubită!

Berbecii vor avea probleme cu inima. Degeaba vor căuta ajutor la medic, de vină este doar persoana iubită!

Energie şi voie bună pentru Tauri! Astăzi totul ca la carte. Se anunţă creşteri pe toate planurile! Oportunităţi, parteneriate, dar şi noi iubiri.

Aventură! Acesta este cuvântul de bază pentru Gemeni. Sunt flămânzi după trăiri noi şi experienţe ieşite din comun.

Racii fac paşi înapoi! Nu vor fi cei mai buni parteneri de conversaţie. Vor prefera să citească o carte, decât să stea de vorbă cu cineva.

Este momentul ca Leii să petreacă mai mult timp în familie. Doar în felul acesta vor reuşi să îşi încarce bateriile. Nicăieri nu-i ca acasă, nu-i aşa

Nativii Fecioară sunt nevoiţi să bea cafea după cafea pentru a putea da randament la locul de muncă. Şi-au cam făcut de cap aseară iar acum.resimt oboseala.

În schimb Balanţele, nu vor avea timp nici măcar de o cafea. Au de luat o decizie importantă şi foarte dificilă. Ca să nu regrete mai apoi, ar trebui să ceară sfatul persoanei iubite,

Scorpionii sunt preocupaţi de carieră. Nu e nimic rău în asta, însă ar fi bine să găsească un echilbru între viaţa familială şi cea profesională.

Săgetătorii sunt mai timizi astăzi. Au nevoie de o îmbraţişare şi o încurajare pentru a termina un proiect mai vechi. Ar fi bine să aibă mai multă încredere în forţele proprii.

Şefii îşi vor descărca nervii pe cei din zodia Capricorn. Asta pentru că trag de timp şi nu au chef de muncă. Trebuie să fie prudenţi şi responsabili.

Vărsătorii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere sentimental. Vor petrece momente de neuitat alături de o persoană specială.

Nativii Peşti sunt mici genii astăzi. Vin cu idei uimitoare şi fac conexiuni la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Toţi copiii născuţi în ultimii cinci ani ar fi trebuit să primească de la stat 500 de euro. Guvernanţii au avut alte pri... Bacalaureat 2016, sesiunea de toamnă. Când se vor afișa rezultatele finale?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x