Antena Căutare

BISERICA IA TOT. O familie cere să fie eutanasiată, după ce singura bucată de pământ a fost luată de Biserica Ortodoxă

Situaţie dramatică pentru femeia din Lunca Banului care, în urmă cu trei ani, a cerut să fie eutanasiată pentru că nu mai putea îndura sărăcia. A rămas fără bucata de pământ pe care o muncea ca să aibă ce să pună pe masă. Primăria Strehaia i-a luat terenul dat în arendă în urmă cu aproape 30 de ani şi l-a dat Mănăstirii Sfânta Treime.


Situaţie dramatică pentru femeia din Lunca Banului care, în urmă cu trei ani, a cerut să fie eutanasiată pentru că nu mai putea îndura sărăcia.
A rămas fără bucata de pământ pe care o muncea ca să aibă ce să pună pe masă. Primăria Strehaia i-a luat terenul dat în arendă în urmă cu aproape 30 de ani şi l-a dat Mănăstirii Sfânta Treime.

Pentru femeia care abia trăieşte de pe-o zi pe alta, decizia primăriei a sunat ca o condamnare la moarte. Ea, fiica ei bolnavă de sindromul Down şi soţul ei, imobilizat la pat, nu vor mai avea ce mânca.

Pentru că nu mai vede nicio soluţie pentru a ieşi din această situaţie, femeia a cerut din nou să fie eutanasiată.

Citește AICI continuarea articolului.

Se întâmplă din nou! Încă un dispărut a fost găsit de un pădurar... SRI: Trei din primii 10 hackeri la nivel mondial sunt din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x