Antena Căutare

Se intampla in Romania: Doi politisti au fost palmuiti, in plina strada, de un "smecher"

Un barbat care i-a luat la palme din senin pe doi politisti care patrulau pe DN 17, a ajuns ieri dupa gratii. Omului nu i-a pasat ca unul dintre agenti este femeie si fara sa spuna nimic a inceput sa-i loveasca, apoi a fugit. Colegii politistilor agresati au reusit sa-l prinda dupa cateva ore, iar judecatorii i-au dat mandat pentru 29 de zile.

In timp ce patrulau pe DN 17, politistii au oprit in parcarea unei benzinarii. In restaurantul din incinta statiei era o petrecere, iar agentii au vrut sa vada daca totul este in ordine. Au fost intampinati insa de un petrecaret mai nervos.

Barbatul de 30 de ani i-a palmuit pe cei doi agenti de politie. Nu a tinut cont ca unul dintre ei era o femeie de 25 de ani.

Oamenii legii au fost asa de surprinsi de gestul barbatului incat nu au avut timp sa reactioneze. Pana sa se dezmeticeasca, barbatul a mai venit inca o data si le-a aplicat aceeasi corectie, apoi s-a urcat in masina si s-a facut nevazut. Colegii celor doi politisti au reusit insa sa-l gaseasca.

"Judecatorii au emis pe numele lui un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, acesta fiind cercetat de catre procurori sub aspectul comiterii infractiunii de ultraj", a declarat purtatorul de cuvant al IJP Bistrita Nasaud, Antonela Gorgan.

Vestea le-a adus zambetul pe buze vecinilor suspectului. Oamenii se plang ca acesta este foarte violent si se tem sa dea ochii cu el. Daca va fi gasit vinovat de ultraj, barbatul risca sa stea dupa gratii pana la patru ani si jumatate.

FOTO: Intact Images

Elevii au facut parada modei la inceputul anului scolar!... Transhumanta amana cursurile! Peste o suta de elevi de pe Valea Sebesului incep scoala mai tarziu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x