Antena Căutare

Blestemul care s-a abătut asupra unuia dintre patronii de la „Colectiv”

Incendiul din clubul Colectiv din Capitală nu este singurul în care este implicat Costin Mincu, acţionar minoritar şi la societatea ce deţinea localul morţii. În trecut, alte două cârciumi ale acestuia au fost mistuite de flăcări

Incendiul din clubul Colectiv din Capitală nu este singurul în care este implicat Costin Mincu, acţionar minoritar şi la societatea ce deţinea localul morţii. În trecut, alte două cârciumi ale acestuia au fost mistuite de flăcări.

Cei trei acţionari de la Colectiv - Alin George Anastasescu (47%), Paul Cătălin Gancea (30%) şi Costin Mincu (23%) sunt de meserie publicitari şi organizatori de evenimente şi deţin o sumă de alte societăţi din aceste domenii.
Potrivit RisCo.ro, fondatorul clubului, Alin George Anastasescu (28 de ani), controlează în totalitate agenţia de publicitate Sasquatch, care a avut venituri de circa 150.000 de euro în 2014 şi un profit net de puţin peste 32.000 de euro, plus Music Hall (50%), un bar pe care îl deţine împreună cu Costin Mincu (36 de ani), al doilea acţionar important al clubului în care a avut loc incendiul.

Amândoi au făcut parte dintre organizatorii de evenimente angajaţi de Emagic. Mincu deţine între 20% şi 100% din acţiunile altor nouă firme din industrie, printre care Clubul Goblin şi Elephant Pub. O coincidenţă stranie legată de Mincu este aceea că ambele localuri menţionate mai sus au fost cuprinse şi ele de flăcări în trecut.

Cel de-al treilea asociat, Paul Cătălin Gancea (28 de ani), deţine şi el acţiuni în alte trei firme (Lemne şi cuie, Rename Advertising SRL, Gradual Steps). Deocamdată, nici unul dintre cei trei acţionari ai Colectiv Club nu a putut fi contactat pentru a explica dacă firma avea toate avizele necesare sau cine s-a ocupat de efectele pirotehnice de la spectacolul de vineri seară.

Martori ai tragediei de la Clubul Colectiv urmează să fie audiați și la Poliția Capitalei... Ultimele imagini dinaintea MORȚII. Așa se distrau oamenii cu puține minute înainte de TRAGEDIE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x